Florin Bratu a debutat cu dreptul si obtine o victorie mare in prelungiri

Data 08 oct.. 2019, categoria Teleorman Sport

Turris și-a consolidat poziția de lider în Liga 2 după victoria obținută în această seară împotriva Gloriei Buzău. Florin Bratu a debutat cu dreptul si a obținut 3 puncte importante  in economia campionatului.

Gazdele au controlat partida in întregime și au ratat ocazii mari prin Cristian Ciobanu, printre care si un penalty in minutul 22.

La pauză tabela de marcaj arăta  0-0. In minutul 50, Silviu Pană primește o pasa senzaționala de la Sergiu Negruț si scapă singur cu portarul advers pe care nu il iartă, 1-0 iar in minutul 77 isi puteau mări avantajul de pe tabelă dupa o pasa de senzație a lui Pană, care il lasă singur cu portarul pe Cristian Ciobanu, dar acesta trimite in stâlpul porții. In minutul 87, oaspeții beneficiază de o lovitură libera de la 25 de metri, Huiban deviaza cu capul iar mingea sare din Cristi Bud in propria poartă, portarul Rus nu a avut reacție, 1-1. Vine primul minut de prelungire cand fundașul, Mitrea trimite o centrare înaltă, portarul Balauru iese greșit si Voicu marcheaza pentru 2-1. Echipa antrenată de Florin Bratu are 25 de puncte, cu 5 mai multe decât formația de pe locul secund CS MIOVENI.

Comentariu