Florin Cioabla este atacantul cu care oficialii de la Vointa Turnu Magurele negociaza in acest moment. 23 de jucatori vor fi in lotul lui Erik Lincar

Data 08 iul.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

florin cioablaConducatorii de la Vointa Turnu Magurele sunt in aceste zile foarte ocupati cu formarea lotului cu care Erik Lincar sa atace promovarea in Liga 2, performanta la care spera toti suporterii din Turnu Magurele.

Dupa ce au semnat cu Marian Constantinescu, jucator care a jucat la multe echipe din Liga 1, conducatorii Vointei Turnu Magurele negociaza in aceste zile cu Florin Cioabla, atcant care a trecut pe la Viitorul Constanta si Concordia Chiajna. Acesta are numai 22 de ani si are 1, 75 inaltime. Cat a jucat la Viitorul Constanta, timp de 4 ani, a marcat 5 goluri iar pentru Concordia Chiajna 1 gol. In schimb a avut evolutii apreciate pentru Rapid Bucuresti, 13 goluri, si Academica Clinceni 12 goluri.

La Turnu Magurele se cauta in acest moment jucatori cu experienta si se pare ca Erik Lincar va avea un lot format din 23 de jucatori plus 4 jucatori nascuti in 2000 care sa stea pe langa echipa iar daca vor confirma de acum e posibil sa se apeleze la ei si in meciurile de campionat. Se cauta un portar, un fundas, un mijlocas si un atacant.

Comentariu