Florin Ochea, Victoria Lunca: „Deciziile AJF nu au suport regulamentar. Nu trebuia sa se rejoace meciul Victoria Lunca cu Steaua Spatarei”

Data 23 mart.. 2018, categoria Fotbal Onoare

lunca-buzescu04Dupa decizia AJF Teleorman de rejucare a mai multor meciuri din Liga 5, Florin Ochea, jucator la Victoria Lunca, a reactionat in legatura cu acest subiect:

„Sunt nemultumit de deciziile AJF pentru ca sunt fara suport regulamentar. La ce s-a intamplat intre noi si Spatarei, AJF vrea sa il incadreze la articolul 16, aliniatul 6. Arbitrul a oprit jocul pentru descompletarea echipei adverse si nu pentru conditiile de joc. Jucatorii au iesit unul cate unul de pe teren, in decurs de mai multe minute. Asta a scris si arbitrul in raport. Terenul a fost practicabil si conditiile bune pentru disputarea unui meci de fotbal”, a spus Florin Ochea care s-a mai declarat nemultumit de o alta decizie a AJF care a luat echipei Victoria Lunca 4 puncte in pauza competitionala: „Este o lupta nedreapta, castigata de comisiile AJF-ului si nu de valoarea echipelor pe teren. Nu suntem noi vinovati ca au fost probleme financiare la primarii. Valoarea fotbalului este in scadere vizibila, iar noi cei de la Lunca venim din placere”, a mai afirmat Ochea.

Ce meciuri se vor rejuca:

Urmare a intreruperii jocurilor din cauza fenomenelor meteo extreme:

– AS Unirea Mosteni – AS Viitorul Blejesti (joc intrerupt in min.75);

– ACS Cetatea Turnu Magurele – CS Vitanesti (joc intrerupt in min.25);

– AS Victoria Lunca – AS Steaua Spatarei (joc intrerupt in min.22);

– AS Vointa Saelele 2017 – AS Flamura Albastra Segarcea Vale (joc intrerupt in min.22);

– AS Vointa Saelele 2017 – AS Flamura Albastra Segarcea Vale – juniori (joc intrerupt in min.27);

Comisia decide rejucarea jocurilor in intregime conform art.16.6. din ROAF, la o data ce va fi stabilita de catre compartimentul competitii.

8 comentarii pentru acest articol

 • Pentru Dan

  Dacă ti se pare ca ala era timp de jucat fotbal , inseamna ca esti un prost cu P mare ” danee” semi analfabetuel

 • fernando

  scoateti jegul de Ochea din acest site.O mizerie fara pereche

 • Mitu

  Ce dracu condiții să fie mă în cloaca aia la Lunca???Cred că arbitrii nici nu s-au mai dezechipat de echipamentul de arbitraj că-i lu-a vântul pe sus în vagoanele alea de tablă pe care ei le numesc vestiare…mai vor si la liga a 4 a.Vai de ei!

 • Martin

  Ce specie de pupincurist esti ma cacat mare,intriga la Lunca nu poti baga nici daca promovează Flamura!Vai de tn !

 • Eu sunt 12 la lunca

  Ce funcție are băiatul ăsta la echipa noastră ca nu mai inteleg nimic?
  Tot se baga in seama ,ba ma echipa ,ba la primărie,ba este judecător în comuna ,carte ai vere ? Esti un nimeni si nu vreau sa ne reprezinti această comuna . Respect Vali Tancu

 • Cartof

  Dacă așa sa hoatatr in comitetul executiv ,vine ochea sa i contrazică ca are si multa scoala. Iar nu PROMOVEAZĂ LUNCA?

 • Gogu

  De ce dracu nu candidează ochean asta la președinția ajf,tare prost mai esti. Gică contra. Vezi dracu de cartofi tai la bucurești acolo

 • Florin Cucurezeanu

  Dacă delegatul echipei din Lunca a semnat raportul în care s-a consemnat încetarea meciului din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, decizia AJF este corectă. Dacă au refuzat să semneze, este de discutat.

Comentariu