Florin Raducu, antrenor Rapid Buzescu: „In campionat se putea mai bine sa jucam dar ne dorim ca la primavara sa fim pe primul loc”

Data 04 dec.. 2017, categoria Fotbal Liga IV

florin raducuRapid Buzescu a terminat pe primul loc turul de campionat adunand 36 de puncte, avand cu doua puncte mai mult decat urmatoarea clasata Astra Plosca. Antrenorul echipei, Florin Raducu, a comentat pentru Teresport evolutia jucatorilor sai din acest campionat si a vorbit despre planurile de viitor ale echipei sale:

„In ultimul meci cu Metalul Peretu am contat pe faptul ca e o echipa destul de buna. Jucatorii nostrii s-au impus in repriza a doua. Peretu e destul de valoroasa. In campionat se putea mai bine sa jucam dar ne dorim ca la primavara sa fim pe primul loc. Trebuie multa munca si sa fim obiectivi pe ceea ce facem, sa ne asumam greselile si sa raspundem de ceea ce vom face. Si la juniori trebuia sa fim la o diferenta mai mare de locul 2. As fi vrut jucatori de la echipa de juniori si la echipa mare. Vrem si la juniori sa facem o surpriza frumoasa, sa fim sus. Facem antrenamente si cu juniorii desi ei nu pot ajunge mereu la pregatire din diverse motive. Mi-as mai dori transferuri la echipa mare. Acum ne bucuram de vacanta si ne vom intalni cu conducerea sa vedem daca mergem mai departe. Vrem sa incepem antrenamentele cu sase sau sapte saptamani inainte de inceperea returului”, ne-a spus Florin Raducu.

Comentariu