Florin Raducu, antrenor Rapid Buzescu: „Nu mergem sa ne predam cu Flacara Horezu dar au o echipa foarte buna”

Data 12 iun.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

florin raducuFlorin Raducu, antrenorul lui Rapid Buzescu, nu este prea increzator in sansele echipei sale de calificare dar spune ca jucatorii sai vor da totul pentru o calificare in Liga 3 cu Flacara Horezu:

„I-am vazut de doua ori pe cei de la Flacara Horezu in jocuri oficiale. Au o echipa buna, care acopera bine zonele terenului. Au jucatori extraordinari dar noi mergem pana la capat si vrem sa ne facem datoria. Ce tine de noi trebuie vom face si speram ca vom realiza si un joc bun. Nu mergem sa ne predam dar au o echipa foarte buna. Jucatorii sunt cu experienta. Plecam cu sansa a doua. Noi nu ne antrenam. Avem jucatori accidentati dar pana la ora jocului sper sa fie toti apti”, ne-a spus Florin Raducu, antrenorul lui Rapid Buzescu.

6 comentarii pentru acest articol

 • Dobrin

  Poate castigati si cedati locul Rapidului din Bucharest :)))

 • gigi

  FLORINE LASA MODESTIA .II BATEM RAU DE TOT!!!!!!

 • gigi

  Baietii nostri sant mult mai valorosi,ai sa vazi ca batem si la horezu si la Buzescu.

 • MIHAI

  FLACARA HOREZU! O SA VEDETI CA AU MULT MAI MULTA VALOARE.FORTZA FLACARA

 • trandafir

  FLACARA HOREZU ARE O ECHIPA FOARTE BUNA CU JUCATORI DE LIGA 1 SI LIGA 2 CU MARE EXPERIENTA.EU I-AM VAZUT DE 8 ORI SI POT SPUNE CA NU VA AVEA NICI-O PROBLEMA IN A CASTIGA BARAJUL.PROBABIL CA VA CASTIGA SI IN TUR,DAR SI IN RETUR CU UN SCOR FOARTE MARE.

 • dorinel

  rapid buzescu trbuie sa joace obligatoriu in echipament visiniu complect in meciul de la flacara horezu pentru ca este o culoare norocoasa in anul 2018 asa spun astrele iata ce noroc au avut rapid bucuresti,,,cfr cluj,,,voluntari la baraj asa ca poate urma rapid buzescu.trbuie luate toate in calcul asa ca trbuie sa joace si ei in visiniu obligatoriu\\\\\\\\\\\

Comentariu