Florin Șoavă, antrenor Sporting Roșiori: „Am avut cel mai greu meci din cariera mea de antrenor, cu trăiri de la agonie la extaz”

Data 29 apr.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

sporting rosioriPartida dintre Sporting Rosiori si Viitorul Domnesti a avut loc pe terenul propriu al rosiorenilor, iar întâlnirea dintre echipele mai sus menționate s-a disputat sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 17:00 și a contat pentru etapa a XXII-a a Ligii a III-a, Seria a III-a.

Pentru echipa noastră au marcat Cosmin CRISTIL în minutele 44 și 72, Vergiliu VELICA în minutul 76, Alexandru STAN în minutul 80, iar pentru oaspeți au punctat Alfredo Obreja din penalty în minutul 37 și Cătălin Tănase în minutul 52.

După acest meci antrenorul clubului, Șoavă Costin Florin a declarat următoarele: „Am întâlnit echipa de pe ultimul loc și jucătorii noștrii s-au simțit dinainte învingători, iar concentrarea lor nu a fost maximă. Am avut cel mai greu meci din cariera mea de antrenor, cu trăiri de la agonie la extaz, cu o încărcătură și o presiune aparte, dar am știut asta atunci când mi-am luat responsabilitatea de a deveni antrenorul acestei echipe. Nu a fost un joc grozav, mai ales în prima repriză, presiunea și-a spus cuvântul, am fost conduși cu 1 la 0, dar am avut puterea să revenim și să întoarcem scorul pe tabela de marcaj.

A doua repriză am fost din nou conduși cu 2 la 1, iar Ionel LĂTEA a fost eliminat pentru cumul de avertismente, dar am dat dovadă de caracter, am demonstrat că avem valoare și în inferiotate numerică am reușit să înscriem de trei ori și să obținem victoria care este extrem, extrem de importantă.

Suferim groaznic pe acest final de campionat din cauza accidentărilor și suspendărilor, deoarece avem un lot foarte restrâns numeric.

Îmi felicit jucătorii pentru această victorie și mulțumim suporterilor care au fost alături de echipă în momentele dificile ale jocului!”

La această partidă antrenorul Șoavă Costin Florin a mizat pe următorii jucători: BUSCĂ(cpt.)-CRISTIL, PIRVULEASA, MOHORA-DAVID, CIUBUC, FIERARU-CERCEL, BRÎNCEANU, URITU-LĂTEA.
Jucători de rezervă: CIOBANU, MOCOFAN, VELICA și STAN.
Jucători indisponibili: IVĂNICĂ și TIRNĂCOP sunt accidentați.

Petre Virgil Vucea – Manager sportiv.

2 comentarii pentru acest articol

  • Unu' din tribuna

    Azi pe la 12:30 sfaraia gratarul in curtea stadionului si fumul iesea peste gard cu mirosul de carne fripta. Intreb si eu pentru un prieten: erau si jucatorii la o ciozvarta de carne fripta, sau numai conducatorii sarbatoreau parasirea ultimului loc?

  • Unu' de pe strada

    Spune-i prietenului tau că poșta mănâncă căcat! știi de ce moare calul?

Comentariu