Florin Soava, antrenor Sporting Rosiori: „Nimeni nu se astepta sa avem rezultatele acestea. Suntem o echipa in formare si vrem salvarea de la retrogadare”

Data 20 sept.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

soavaSporting Rosiori intalneste maine de la ora 17:00 pe CSU Craiova in deplasare intr-un meci care conteaza pentru etapa cu numarul 5 a Ligii 3, seria 3. Echipa fostului international Florin Soava este pe locul 14 si incearca sa realizeze prima victorie din acest tur de campionat. Despre acest lucru a vorbit si antrenorul echipei pentru Teresport.ro:

„Ne pregatim sa mergem sa castigam. Vrem rezultate bune. Am facut meciuri bune dar si multe greseli individuale. Vrem rezultate pentru ca echipa sa aiba moralul mai bun. Jucam contra unei echipe de copii a Craiovei si pe un gazon foarte bun. Scumpu si Gomez lipsesc”, ne-a spus Soava.

Tehnicianul oltean a discutat si despre situatia prin care trece echipa sa in acest moment: „Nimeni nu se astepta sa avem rezultatele acestea. Astea s-au intamplat din cauza cartonaselor rosii primite si a indisponiblitatilor. Suntem o echipa in formare si vrem salvarea de la retrogadare. Am adus cativa jucatori noi si vor mai veni altii in iarna. Bugetul e limitat. Avem asteptari mari. Este o serie foarte echilibrata. CSU are multi campioni nationali”, a mai completat Soava care a adus lamuriri si despre criticile care i se aduc in privinta sistemului de joc si a folosirii unor jucatori pe alte posturi decat cele obisnuite:

„Eu decid cine joaca si unde joaca. Floricel a jucat mijlocas central deoarce nu aveam alta optiune pentru ca Scumpu era accidentat. Latea este jucator foarte bun. Nu am ce sa ii reprosez. Fiecare din tribuna este antrenor. Stiu cine da randamentul cel mai bun la fiecare meci. Sistemul nostru de joc a fost bun cu Turnu in Cupa Romaniei”, a concluzionat Florin Soava.

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu