Florin Soava, antrenor Sporting Rosiori:”Am intors jocul din Cupa Romaniei, dupa ce la pauza am fost condusi, si de aceea sunt foarte bucuros”

Data 16 aug.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

florin soava si dragos stancaDupa victorie din Cupa Romaniei de ieri, scor 2-1 cu Unirea Bascov, antrenorul lui Sporting Rosiori, fostul international Florin Soava, a declarat pentru pagina de Facebook a clubului ca este bucuros de aceasta victorie si este multumit de faptul ca echipa sa a controlat jocul prin posesia mingii:

„A fost un joc foarte disputat, am întâlnit o echipă cu jucători experimentați, dar deși am jucat în deplasare am controlat jocul și pentru asta sunt foarte bucuros. Am reușit să câștigăm după ce am fost conduși la pauză cu 1 la 0, în partea a doua a jocului am întors rezultatul și am câștigat cu 2 la 1. Asta îmi doresc cel mai mult de la jucătorii mei, indiferent pe ce teren jucăm, să avem posesia, să fim agresivi, să avem o bună mobilitate la mijlocul terenului și să evităm micile greșeli din defensivă care ne pot costa foarte scump. Felicit jucătorii pentru atitudinea pozitivă și pentru victorie.”

Comentariu