Florin Soava, antrenorul lui Sporting Rosiori, a injurat Teresport pentru intrebarile incomode. La fel a procedat si la meciul cu ACSO Filiasi cand i-a injurat pe spectatorii veniti la meci

Data 20 Sep. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

soava1Florin Soava, nascut la Garla Mare, a impresionat de-a lungul carierei sale avand 22 prezente la lotul national al Romaniei. Mai mult, a avut prezente in Liga 1 dar si in campionatele internationale. Cu toate astea, este ciudat cum un fost jucator de asemenea nivel a ajuns un antrenor atat de slab si care, mai mult, da dovada de lipsa de bun simt si civilizatie atat in relatia cu presa cat si cu spectatorii echipei la care este pus sa antreneze.

In urma articolului publicat in urma cu cateva ore, FOSTUL INTERNATIONAL a avut o reactie suburbana dupa publicarea articolului si a sustinut ca informatia nu este reala desi s-a purtat o discutie telefonica. La fel am discutat in urma cu cateva saptamani despre cariera lui si nu a fost absolut nicio problema in privinta informatiilor furnizate. Cand este de bine accepta articolele Teresport, dar cand apar intrebari incomode FOSTUL INTERNATIONAL reactioneaza suburban si injura presa.

Probabil ca presiunea nu ii face bine, desi ar trebui sa stie mai bine decat noi toti cum este sa gestionezi astfel de momente de presiune. La ultimul meci de campionat, FOSTUL INTERNATIONAL la fel a reactionat si a injurat spectatorii veniti sa sustina pe Sporting Rosiori. Oare asa trebuie sa puna problema in situatii dificile un FOST INTERNATIONAL? Asta este atitudine de antrenor si de lider? Ce pot invata jucatorii pe care ii antrenezi de la un om care nu stie sa vorbeasca? Cred ca locul 14 din clasamentul Ligii 3, seria 3, spune mai multe decat aceste cuvinte si, mai mult, cariera de antrenor de pana acum a FOSTULUI INTERNATIONAL.

Cariera de antrenor a lui FLORIN SOAVA conform Wikipedia

2012 Apă Craiova
2013 Sporting Roşiori
2014–2016 CFR Romgaz Craiova (youth)
2016 CS Podari
2017 CSO Filiași
2018– Sporting Roșiori

 

 

6 comentarii pentru acest articol

Comentariu