Formația din Alexandria joacă maine cu FCC ICIM Arad pentru un loc în primele patru. Viorela Voicu: „Ne propunem o evoluție cât mai bună și sperăm la o calificare în semifinală”

Data 22 feb.. 2018, categoria Baschet

csbt alexandria 2Cele două formații și-au împărțit victoriile în sezonul regulat. ACSBT Alexandria s-a impus în tur cu 75-49, iar arădencele au câștigat acum o lună cu 69-66. Căpitanul teleormănencelor, Viorela Voicu, se așteaptă la un meci echilibrat vineri.

„Pentru acest turneu ne propunem o evoluție cât mai bună și sperăm la o calificare în semifinală. Este un joc destul de echilibrat, între două echipe egale valoric. Avantajul nostru sperăm să fie unitatea echipei și relațiile stabilite între noi”, ne-a declarat Viorela Voicu.
Aceasta crede că regula cu două românce în teren este benefică baschetului românesc.

„Regula cu două jucătoare autohtone în teren aduce un plus pentru baschetul românesc și poate influența decisiv evoluția echipelor la acest turneu de Cupa României. Sper să conteze destul de mult evoluția jucătoarelor românce în economia fiecărui meci”.
În ceea ce privește favorita turneului, „părerea mea e că Sfântu Gheorghe are toate atuurile să câștige Cupa României”.

Partida dintre FCC ICIM Arad și ACSBT Alexandria deschide ziua a doua a turneului final de la Sepsi Arena. Meciul se va juca vineri, de la ora 17:15. Acesta va fi transmis pe FRB TV.

sursa text: www.totalbaschet.ro

 

 

Comentariu