Frăsinet, 1-3 cu Viitorul Bucureşti

Data 12 Aug. 2011, categoria Fotbal Liga IV

Vicecampioana judeteana Metalul Frasinet a pierdut, ieri, meciul amical  disputat impotriva echipei Viitorul Bucuresti pe stadionul Acumulatorul (Pantelimon).
Elevii lui Petre Grosu au cedat in fata bucurestenilor cu 3-1, golul Metalului fiind marcat din penalty de Luigi Gherghe, un jucator sosit de la FC Bals.
In echipa Frasinetului de ieri s-au regasit mai multe nume noi, cele mai importante fiind: Radulescu (Filipestii de Padure), Gherghe si Iamandi, ultimul un atacant care a trecut pe la echipe precum Rocar Bucuresti, Inter Clinceni, Viitorul Domnesti, Comprest Gim sau Prahova Tomsani.

S-a renuntat la jucatorii de la AS Frasinet 09
Avand in vedere ca Metalul a ajuns la un lot foarte numeros in urma sosirilor masive din vara, conducerea clubului a luat hotararea sa renunte la jucatorii care nu corespund cerintelor antrenorului Grosu. Acestia sunt Parici, Zaharia, Tudorache si Sangeorzan, toti veniti de la Frasinet 09.

5 comentarii pentru acest articol

 • cainele din videle

  atat de inculti sunteti incat nu stiti ca defapt au jucat cu Axintele , o echipa de divizia C.

  nu mai latrati aiurea dulailor !

 • kalon

  daca era marius nica antrenor bateau si in amicale.

 • unu-altu'

  marea echipa METALUL FRASINET :))..a luat bataie de viitorul buc..o echipa de copii..o echipa care la play off-ul de pe bucuresti…lua bataie cu 11-0…a batut pe ‘manchester city-ul’ teleormanului…cu tot cu achizitiile voastre :))…sunteti praf…si..baietii care au fost la AS frasinet 09…nici nu se compara cu paragladinele astea de la metalul ( vezi meciul de la poeni ;) ..cand AS..nu aveau nici apa la meciuri..faceau cheta pt transport au batut 2-0…si astia de la metalul..cu de toate…au luat-o cu 2-0)…anul asta..oricum..or sa fie praf si pulbere..sau..poate mai scoate domn’ primar tescalaii din buzunar..pt blaturi :)))

 • florin

  bravo rourke,fii rau!pe el pe mama lui,da-l in ma-sa de taran obosit!

 • rourke

  parca erau mari fotbalisti aia de la frasinet 09.acum s-a convins si nea bebe cat de prost e.

Comentariu