FRF impune noi reguli de participare in Liga 2, echipelor care vor promova din Liga 3 la finalul acestui campionat

Data 14 dec.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Comitetul Executiv al FRF intrunit pe 12 decembrie a luat mai multe hotarari privitoare la echipele care vor lua parte la editia de campionat 2019-2020 in Liga 2. Acest lucru priveste in primul rand pe Turris Oltul Turnu Magurele pentru ca echipa noastra este lider in Liga 3, seria 3, si isi doreste sa participe la anul in aceasta comptitie.

Prin aceste decizii luate in cadrul FRF se urmareste: „să furnizeze o competiţie mai solidă, cu cât mai puţine echipe retrase, să promoveze cluburile cu viziune strategică a performanţei pe termen lung şi să confere o siguranţă financiară jucătorilor şi antrenorilor”.

Concret, cluburile trebuie sa prezinte o garanţie financiară în valoare de 50.000 de lei pe care acestea sunt obligate să o achite pentru participarea în competiţie. Aceasta va fi returnată către cluburi la finalul sezonului.

„Este un proiect care nu a prins viaţă ieri. Este un proiect pe care cluburile din Liga a 2-a l-au discutat şi dezvoltat în timp. Începând din sezonul trecut, 2017-2018, s-a introdus acest nou regulament: «Regulamentul privind certificarea condiţiilor minime de participare în Liga a 2-a»”. A fost un proiect-pilot, care e început, a prezentat şi anumite dificultăţi, dificultăţi pe care le-am conştientizat de-a lungul sezonului şi, împreună cu cluburile participante la Liga a 2-a, am căzut de acord asupra a ceea ce trebuie modificat. Începând din noul sezon avem acest regulament-cadru care va suferi modificări, în funcţie de anumite probleme de moment, care apar de fiecare dată la început de nou sezon. Modificări în funcţie de ROAF, de vârstei jucătorilor under, care au obligaţia de a participa. Dar este regulamentul-cadru, care va statuta începând cu 2019-2020 condiţiile de bază. În primul rând, a fost introdusă garanţia financiară. Începând cu sezonul 2019-2020, cluburile vor avea obligaţia de a depune odată cu cererea de înscriere în competiţie suma de 50.000 de lei cu cu titlu de garanţie, sumă care va fi returnată la data de 15 mai, din sezonul respectiv, dată care este similară cu finalul sezonului, din care mai rămâne de disputat două etape”, a spus Aurel Brasoveanu, membru CEx, pentru liga2.prosport.ro

 

7 comentarii pentru acest articol

 • huarache shoes

  I must convey my love for your kind-heartedness in support of men and women that must have help on in this subject. Your special dedication to passing the message all through had become extremely powerful and has specifically allowed professionals much like me to get to their goals. Your new invaluable tutorial denotes much a person like me and much more to my colleagues. Thanks a ton; from all of us.

 • jordan retro

  I in addition to my friends were found to be reviewing the best items from your site then unexpectedly I got a horrible feeling I had not expressed respect to the website owner for those secrets. Those young boys came consequently glad to read all of them and already have seriously been making the most of these things. Many thanks for getting considerably helpful and also for settling on this kind of notable themes most people are really needing to learn about. My honest apologies for not expressing appreciation to you earlier.

 • harden shoes

  Thank you a lot for giving everyone a very wonderful possiblity to discover important secrets from here. It is often so sweet plus full of a lot of fun for me and my office mates to visit the blog particularly 3 times in 7 days to see the fresh stuff you will have. And indeed, I’m actually happy concerning the special inspiring ideas you give. Certain 3 areas in this posting are undoubtedly the most suitable we have had.

 • Jucator L4

  50000 ron ar trebui la L3. La L2 mult mai mult ar fi bine pt o competiție corectă.

 • Laurențiu

  Baftă Turris Turnu Măgurele

 • FinansMan

  Echivalentul a 11,000 euro????Este o gluma?????Dela 100,000 de euro in sus ar trebui.

 • Crin

  Cam putin ,500000 trebui depuși, sa terminam o data cu echipe fara buget care trăiesc din pariuri .

Comentariu