Fundația Alexandrion susține și anul acesta sportul din județul nostru

Data 18 mart.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport international, Interviu/Editorial, Fotbal Ligi superioare

 

Câștigătoarea primei ligi din Teleorman va primi și anul acesta un set complet de echipament de joc, marca Macron.

La fel ca în ultimii doi ani, Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion va susține fotbalul teleormanean, dar și sportul din Teleorman, în general.

 

În sezonul 2017-2018, prin parteneriatul avut cu AJF Teleorman, Fundația a premiat echipe precum Rapid Buzescu, ACS Drăganești Vlasca, Metalul Peretu (juniori) și Avântul Stejaru.

În sezonul 2018-2019 , deși nu a mai fost în parteneriat cu AJF Teleorman, Fundația a continuat să premieze cu echipamente sportive echipe precum CSM Alexandria (seniori și juniori), Tineretul Siliștea sau Inter Purani.

 

Din anul 2015 și până în prezent, de susținerea Fundației Alexandrion au beneficiat și alte sporturi din Teleorman precum: voleiul – prin susținerea ca partener al tuturor evenimentelor importante ce au avut loc în Sala Sporturilor din Alexandria și au fost dedicate acestui sport; rugby-ul – prin susținerea proiectelor ce a au avut legătură cu acest sport din Teleorman, la Turnu, Roșiorii de Vede sau Alexandria.

Tot de susținerea Fundației au beneficiat și o parte din școlile generale sau licee, ce au primit materiale sportive (de la mingi de fotbal, baschet, handbal, rugby sau volei, până la echipamente, plase de fotbal sau coșuri de baschet etc).

 

Nici meciurile demonstrative dedicate celor care au fost marcanți pentru fotbalul din aceasta zonă nu au fost uitate și au beneficiat de susținerea Fundației Alexandrion.

Poate pentru prima data, la restaurantul Unicom din Alexandria, aproape toți oamenii din fotbalul teleormănean, și nu numai din domeniul acestui sport, au fost invitați la o seara impresionanta organizată de Fundație, la care drept invitați speciali au fost marea spadasină, Ana-Maria Brânză Popescu, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul.

 

În sezonul 2019-2020, Fundația Alexandrion va fi, ca de obicei, alături de sportul din Teleorman, dar și de fotbal, în acest sens câștigătoarea primei ligi va primi un premiu, ca de fiecare dată, însă vor mai fi premiate și alte echipe.

La fel ca până acum, Fundația Alexandrion va susține și alte sporturi.

 

7 comentarii pentru acest articol

Comentariu