Hopa-ţupa, ţupa-ţup! Am ajuns pe You-tube!

Data 17 mai. 2011, categoria Fotbal Liga IV

Ei nea Youtubule, reuşişi matale să faci lumină în unele cazuri. Cică ajunseră unii de pe la Spătărei şi Frăsinet să-i vază lumea toată cum dedeau ei cu piciorul în beşică. Şi se văzu joaca asta şi la Paris, şi la Barcelona şi la Alexandria.

Lăsând gluma la o parte, chiar sunt mulţumit că momente penibile din punct de vedere fotbalistic, cum ar fi cele postate de iubitorii fotbalului pe Youtube, de la jocul Steaua Spătărei – Metalul Frăsinet, pot fi văzute şi interpretate de toată lumea. Altfel, cazuri de genul ăla, cu râs de fotbal, sunt cu duiumul. Să nu uităm că anul trecut am jucat un pic şi polo, la nişte meciuri care s-au încheiat cu scorui de 10-9 sau 13-4.

Altădată, îmi aduc aminte, Poroschia a bătut pe Foraj Videle cu 5-3. Oaspeţii au deschis scorul şi au egalat, ambele goluri aproape din greşeală. Marcatorii erau certaţi apoi de coechipieri. Penibil. Chiru a prins o bombă superbă de la vreo 35 de metri şi în loc să fie felicitat, căci oricum mai era de jucat şi apărătorii puteau juca pentru Poroschia, a primit numai capace pentru magnifica sa reuşită. La acel meci, prelungit cu vreo 10 minute, un singur jucător de la Videle, Florin Ionescu Ancu a jucat şi şi-a apostrofat permanent coechipierii pentru modul cum tratau meciul.

Evident că nimeni nu s-a sesizat şi totul a mers înainte. Ca pe roate. Alte meciuri gen naşul cu finul (Peretu-Ţigăneşti) sunt şi ele binecunoscute din istorie. Atunci nu era Youtube şi nimeni nu a putut lua măsuri, pentru că, zice-se, nu erau probe.

Acu a apărut nea Youtube ăsta şi poate să surprindă orice. Plonjoane ca în bazin pentru care se acordă penalty-uri, meciuri gen cel de la Spătărei şi multe altele. Peste toate însă, nea Youtube ăsta surprinde cu ochiul său versat râsetele batjocoritoare ale celor care alimentează mediul online cu filmuleţe. Cui să fie adresate acele râsete jignitoare care se aud pe fundal la Spătărei?

Întrebarea rămâne deschisă…

P.S. Rămâneţi pe teresport.ro pentru a citi amănunte din culisele unui blat celebru, dovedit de AJF Teleorman, în urmă cu câţiva ani.

10 comentarii pentru acest articol

Comentariu