Intariri de la campioana la Turnu Magurele. Ster vine langa Lincar

Data 09 iul.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

ster saeleleVoința Turnu Măgurele se va număra printre echipele cu pretenții justificate în noul sezon

Trupa teleormăneană s-a aflat, sezonul trecut, multă vreme implicată în lupta pentru promovarea în eșalonul secund acontată, finalmente, de Petrolul. În noul campionat al Ligii a III-a aspirațiile se află la înălțime în tabăra grupării preluate, ca antrenor principal, de Eric Lincar. În dorința de a alcătui un lot competitiv, capabil să asigure promovarea în eșalonul secund, Voința Turnu Măgurele a reușit împrumutul lui Adrian Șter de la CFR Cluj. Golgeter al garniturii secunde a ardelenilor stagiunea trecută, cu 12 goluri, Șter este considerat, la cei 20 de ani ai săi, o speranță a grupării ardelene.

Jucatorul a mai evoluat pentru FC Baia Mare, Ocna Sugatag si Comuna Recea.

sursa: www.ilfovsport.ro

9 comentarii pentru acest articol

 • ....

  Eu unul nu mai cred in vedetele astea pana nu ii vad in teren.Din vorbe toți sunt super fotbalisti. Sa demonstreze in teren si…respect. Pana atunci este un simplu jucator…si atat. Nu-l mai umflați atat!

 • ....

  @Observator: Sa nu-mi spui ca la refuzat pe dan petrescu la liga 1, pentru linker la liga 3? E prea gogonata.

 • observator

  Pe unde a fost Adrian a lasat impresie buna!!! La FCM Baia Mare in Liga 2 la 17 ani, la ACS Comuna Recea golgheter ( locul 2 seria 5), la CFR Cluj 2 golgheter in Liga 3!! Dan Petrescu l-a chemat la prima echipa!!! A refuzat mai multe oferte din Liga 2 pt a fii alaturi de Eric!!!

 • ....

  Şter asta sa nu fie ca ala venit anul trecut de la FCSB(nu mai stiu cum il chema). Ii era lene sa intre in teren. Asa si cu asta. La pomul lăudat sa nu te duci cu sacul!

 • Observator

  FAN…(daca esti FAN)…unde ai vazut tu Liga 4??? Daca esti asa mare FAN sper sa mergi la meiuri!!!

 • Fan

  Ce seniori ma? Liga 4…ma lasi…oricum nu aveti sanse cu Craiova si Rapid

 • Ok

  Vointa Turnu Magurele promoveaza in Liga 2, spulberam tot.

 • Observator

  Ramane de vazut daca este mare sau…A fost in primul cantonament cu CFR Cluj, a refuzat oferte din Liga 2, pentru a pune umarul la promovarea echipei din Turnu Magurele!!! La 20 de ani are 119 meciuri la seniori si 47 de goluri!!! Sper sa mai dea vreo 15 si pentru Vointa!

 • Fan

  Mare jucator…

Comentariu