INTERVIU ERIK LINCAR / „Pentru noi rezultatele de egalitate sunt esecuri pentru ca vrem sa castigam in fiecare etapa, dar s-a vazut ca mai ales dupa meciurile din Cupa am fost foarte afectati fizic in campionat si am avut trei egaluri toate in deplasare dupa aceste jocuri”

Data 06 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

erik lincar saeleleErik Lincar, antrenorul lui Turris Oltul Turnu Magurele, a facut o analiza foarte interesanta in legatura cu ultimele jocuri disputate de echipa noastra in campionat, in Cupa Romaniei, si a vorbit si despre meciurile care urmeaza acum in campionat.

Despre jocul cu Unirea Bascov….

„Pentru noi rezultatele de egalitate sunt esecuri pentru ca vrem sa castigam in fiecare etapa dar s-a vazut ca mai ales dupa meciurile din Cupa am fost foarte afectati fizic in campionat si am avut trei egaluri toate in deplasare dupa aceste jocuri. Am avut un parcurs frumos in Cupa, lumea a vazut o echipa de top cum e Universitatea Craiova, am invins Rapid Bucuresti, dar acum trebuie sa ne ocupam de meciurile de campionat. Avem probleme de lot iar la Bascov odata cu accidentarea lui Mitrea Florinel a trebuit sa improvizam. Jocul cu Bascov a fost cel mai slab dar vrem sa adunam puncte pentru a fi pe primul loc la sfarsitul turului”

Despre ACSO Fliasi….

„Filiasi e o echipa cu jucatori tineri, determinati si foarte periculoasa. Va veni sa castige puncte, dar noi vrem sa castigam jocul pentru a micsora distanta de primul loc”

Despre jocul din Cupa Romaniei cu Universitatea Craiova…

„A fost o situatie deosebita pentru unii jucatori care nu au ajuns la un nivel inalt de concentrare. Au facut exact greselile de care i-am avertizat la pauza. Asta e nivelul la Liga 3. Trebuie ca jucatorii sa invete din astfel de situatii si pe viitor sa nu mai facem acele greseli copilaresti”

Despre Unirea Bascov, Flacara Horezu si lupta la promovare…

„Cu Bascov am jucat noi foarte slab dar mi s-a parut echipa cea mai organizata. La Horezu am dominat din primul pana in ultimul minut. Se mai intampla sa pierzi si cand domini. Bascov e bunicica, dar Brasovul mi s-a parut a fi cea mai puternica, insa in mod normal nu ar fi trebuit sa avem atatea probleme. Cupa ne-a pus probleme fizice dar sper sa remediem in etapele viitoare si in retur. Craiova lui Mititelu sunt convins ca nu va renunta la promovare”, a spus Erik Lincar.

2 comentarii pentru acest articol

  • nike hyperdunk

    Thank you for your whole work on this site. My aunt really likes conducting investigation and it’s obvious why. All of us notice all concerning the powerful way you provide efficient tips and tricks on the blog and as well as encourage participation from some other people on this content so our favorite girl has always been learning a lot of things. Take pleasure in the rest of the new year. Your performing a useful job.

  • cat boots

    Thanks for your entire efforts on this website. Betty really loves going through investigations and it is easy to see why. I hear all of the compelling ways you deliver sensible solutions by means of your blog and in addition boost participation from visitors on this article while our own simple princess is now studying a lot of things. Take pleasure in the rest of the year. You’re the one doing a brilliant job.

Comentariu