Ion Enache, antrenor Vointa Saelele 2017: „M-am gandit la meciul cu Dunarea Zimnicea ca ne lipseste experienta dar am mizat pe dorinta jucatorilor de a castiga primul joc in Liga 4”

Data 10 sept.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

ion enacheVointa Saelele 2017 a produs surpriza etapei cu numarul 3 din Liga 4 invingand pe teren propriu pe Dunarea Zimnicea cu scorul 1-0 prin golul marcat de Gheldiu. Dupa acest joc, formatia din Saelele ocupa locul 7 in clasament.

Antrenorul Ion Enache a facut cateva precizari despre acest meci: „A fost un joc echilibrat in prima repriza. Am avut un penalty ratat de Sindie care a lovit bara. In repriza secunda am controlat jocul, am avut circa trei-patru ocazii clare si o bara. Am marcat prin Gheldiu, dupa ce Sindie sutase in aceeasi faza iar mingea lui a lovit bara si a revenit la Gheldiu care a marcat. Am jucat cu doi fotbalisti tineri, unul de 16 ani Onica si altul de 17 ani Marmalichi. Sunt convins ca oricand pot face pasul mai sus. Ma gandeam la acest meci ca ne lipseste experienta dar am mizat pe dorinta jucatorilor de a castiga primul meci in Liga 4. Mi-a placut Enciu de la Zimnicea care este un fotbalist foarte bun. Suntem pe 7 dar putem urca mai sus in clasament”, ne-a spus Ion Enache.

1 Comentariu

Comentariu