Ion Ion va fi noul antrenor al lui Sporting Rosiori din returul de campionat

Data 30 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Odata cu sfarsitul turului de campionat s-a terminat si intermatul lui Petre Iulian si Liviu Floricel la Sporting Rosiori. Noul antrenor va fi Ion Ion care a fost azi la meci si a ajuns la o intelegere cu conducerea clubului rosiorean. Acesta a purtat o discutie in prealabil cu primarul Valerica Carciumaru care l-a asigurat ca va avea parte de conditii bune la Sporting.

Noul antrenor are ca obiectiv ramanerea in Liga 3 iar returul de campionat se anunta a fi unul foarte dificil.

Nu s-a stabilit inca data inceputului pregatirilor pentru retur, dar cel mai probabil aceasta va fi pe 20 sau 25 ianuarie.

6 comentarii pentru acest articol

 • Fan

  Primare esti prost rau .mai si sa l pui pe savescu care e mai prost ca tine

 • Nelu

  Dati l afara pe betivul si retardatul de floricel. El injura tipa face ce vrea la echipa

 • Fan

  Floricel e numărul 1 de la echipa si are tot dreptul asa ca ciocu mic nelu!😂😂😂

 • Unu' din tribuna

  Gloaba aia batrana si proasta de Floricel a ratat doua penalty-uri in ultimele doua etape si a pierdut 6 puncte pentru echipa. La ce e numarul 1, la injurat arbitrii?!? Ca nu a fost etapa in care sa nu se certe cu arbitrii si sa ia galbene si rosii. Asa isi ajuta echipa un capitan?!?

 • Alin

  Pt „unu’ din tribuna”:Floricel,din 15 meciuri din tur,a jucat 14,un singur meci a fost suspendat,are 7 goluri,fiind golgheterul echipei,un jucător pe care eu îl văd ca da 100% in fiecare meci,deci,despre ce vorbești?!!probabil esti unu’ care a fost p-aici pe la echipa și nu mai esti,gen,branceanu sau Velica,și așa echipa e intr-o situație grea,dacă nu era el la echipa,aveam cel mult 4-5 puncte,așa ca vezi-ți de treaba ta,tu esti un frustrat😉Ca nu poți sta de grija lui!!

 • Bobi

  Terminati vin sărbătorile si hai sa lăsăm comentariile răutăcioase

Comentariu