EXCLUSIV / Ion Ion va oferi un raspuns definitiv propuneri de a antrena pe Sporting Rosiori dupa jocul cu Voluntari 2: ” Suntem in discutii. Merg la meciul cu Voluntari sa ii vad si apoi vreau sa port o discutie cu primarul dupa care ma decid. Nu imi convine sa stau pe drumuri fara sa facem treaba. Vreau sa facem o echipa care sa fie respectata, sa puna probleme, nu sa ne prezentam la meciuri”

Data 13 nov.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

Ion Ion a fost contactat de conducerea lui Sporting Rosiori si are mari sanse de a conduce echipa din returul campionatului. Fostul antrenor al lui CSA Steaua spune ca echipa este foarte subtire in acest moment dar spera ca din iarna lotul sa se completeze nu numai numeric ci si valoric.  Tehnicianul va fi prezent la meciul din aceasta etapa cu Voluntari 2 si vrea sa poarte o discutie definitiva cu primarul Valerica Carciumaru, si in functe de acest lucru va oferi un raspus conducerii Sportingului.

„Am vorbit cu un prieten de acolo. Nu e nimic sigur. Sunt tatonari. Este o oferta care ma atrage mai mult sentimental. Am mai fost in 2006 si am reusit sa facem o treaba buna. Am fost in Liga 3 si am terminat pe locul 2. Am intalnit oameni linistiti si educati. La fel, un grup de jucatori de calitate am avut atunci. Au fost conditii bune pentru Liga 3. Printre cei de atunci, acum la club mai sunt Eugen Craciunescu si Dumitru Paciurea. Echipa este subtire valoric si numeric. Au 13 jucatori de camp si un portar de rezerva. Mai trebuie completat lotul cu doi juniori si alti doi pe banca. Suntem in discutii. Merg la meciul cu Voluntari sa ii vad si apoi vreau sa port o discutie cu primarul dupa care ma decid. Nu imi convine sa stau pe drumuri fara sa facem treaba. Vreau sa facem o echipa care sa fie respectata, sa puna probleme, nu sa ne prezentam la meciuri. Mai trebuie inca patru jucatori pe pozitii cheie”, ne-a spus Ion Ion. 

2 comentarii pentru acest articol

  • Robi

    Ba tataie dute ba si pensioneazate ,Tu nu ai fost in stare sa promovezi cu steaua la liga 3 si te au dat afara si vi sa spui nu stiu ce pe aici . Alta batranitura numai găsim . Dacă ești.antrenor vi si antrenezi de acum . Asa oricine daca aduce jucatori normal ca are si echipa . Ati gasit de cine sa va rugati

  • Pt mara

    Mara trezeste te si tu odata in viata ta. Alta fosila nu ai gasit. Auzi ca se mai gândește pai cine il mai ia pe asta antrenor ?

Comentariu