Ion Ion vrea sa vina sa antreneze pe Sporting Rosiori din iarna

Data 03 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Ion-IonAsa cum Teresport va anunta in exclusivitate, oficialii clubului din Teleorman sunt in negocieri pentru preluarea echipei cu fostul antrenor al CSA Steaua Bucuresti este vorba de Ion Ion. Acesta urmeaza sa vina la echipa din iarna cand vor urma intariri la echipa noastra. Pana atunci se va ocupa de echipa cuplul Petre Iulian si Liviu Floricel care in patru etape de cand conduc echipa au 10 puncte adunate.

„Saptamana trecuta Ion Ion a vazut echipa la Bradu si ar urma sa vina in iarna dupa ce mai aducem 5-6 jucatori. Pana la finalul turului se vor ocupa de echipa Petre Iulian si Liviu Floricel”, ne-a spus Paul Mara, presedintele clubului rosiorean.

 

2 comentarii pentru acest articol

  • Dos SATOS

    Domnul Stan Iulian, SHOCKA, este cel mai indicat sa conduca Sportingul.Nu mai adugeti rebuturi de te miri unde, dublatii salariul lui SHOCKA si datii omului incredre.

  • Pt mara

    Asa ai tras si de soava sa rămână si bine ca a plecat ca dupa tine la cat esti de depasit de situație te duceai dupa el. Cu fosila asta care vindea meciuri cu gabie ce sa facem

Comentariu