Ionut Babadac a preluat două grupe de juniori de la CSS Alexandria

Data 18 Aug. 2016, categoria Juniori

babadac1Profesorul Ionut Babadac a lasat CSS Turnu Magurele pentru CSS Alexandria si in aceasta saptamana a avut primul antrenament la noua sa echipa. Trebuie sa preaia doua grupe de juniori nascuti in anul 2003 si in anul 2007.

La CSS Turnu Magurele, Ionut Babadac s-a ocupat de trei grupe, iar in cei sapte ani si jumatate cat a stat la carma formatiei turnene a cucerit mai multe titluri judetene la juniori C, D, E, o clasare pe podium la turneul de zona de la Pitesti din 2013 si un loc 4 la juniori B in sezonul 2014-2015 al Campionatului National al Juniorilor Republicani cu grupa juniorilor nascuti in anul 1998.

„Este putin mai dificil acest inceput, multi copii de la CSS Alexandria i-am gasit dezorientati din diferite motive. Incerc sa reintregesc grupa de 2003 atat cu cei care au fost pana acum, dar si cu alti copii din Alexandria sau din comunele limitrofe. La grupa de 2007 lucrurile stau mai bine, dar si aici voi cauta copii pentru a mari numarul de sportivi. In aceasta vara au fost mai multe discutii pe tema organizarii, cert este ca exista o colaborare cu FCM Alexandria de unde, in timp, juniorii pot avea oportunitatea de a evolua la liga a 3-a sau chiar liga a 2-a daca se reuseste promovarea, din ce am vazut in prima etapa la liga a 2-a, fotbalul din tara noastra este intr-o perioada de tranzitie, iar Alexandria poate profita, dar numai cu o organizare foarte buna”, ne-a declarat profesorul Ionut Babadac.

Pe perioada de vacanta, programul juniorilor nascuti in anul 2003 este dimineata, de la ora 9, in zilele de luni, marti si joi, cand sunt asteptati la selectie atat juniori nascuti in anul 2003, cat si juniori nascuti in anul 2002, la stadionul CSS din zona Peco a Alexandriei. Dupa inceputul anului scolar, programul se va muta dupa amiaza pentru majoritatea, iar dimineata se va face cu juniorii care au program la scoala dupa amiaza.

25 comentarii pentru acest articol

Comentariu