Jucătorii de la FCM Alexandria au efectuat azi primul antrenament din această pauză competițională

Data 17 ian.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

cosmin capatana alexandriaJucătorii de la FCM Alexandria s-au reunit astăzi pentru a efectua primul antrenament din această iarnă cu echipa. Noul antrenor Marius Stoica a avut la dispoziție 20 de jucători. Nu a fost nicio noutate față de lotul cu care FCM Alexandria a jucat anul trecut în turul de campionat al Ligii 3, seria 3.

Începând de azi, jucătorii vor efectua câte un antrenament pe zi iar primele două amicale jocuri le au programate săptămâna viitoare, primul cu FCM 2 Alexandria pe 25 ianuarie, iar al doilea cu Rapid Buzescu pe 27 ianuarie.

Pe 1 februarie se va merge într-un cantonament de zece zile la Curtea de Argeș unde au programate două jocuri amicale cu FC Argeș și FC Bascov.

Vă prezentăm lot de azi de la reunire:

Olteanu Florin și Cristică Iosif portari – Sârbu Eduard, Terci Marius, Floricel Liviu, Ciocoteală Cosmin, Boșoteanu Dragoș, Gheorghe Ovidiu, Radu Florin, Mitran Marius, Calofir Tiberiu, Vîlcică Viorel, Căpățână Cosmin, Vîrtej Viorel, Călin Cosmin, Barbălată Adelin, Oprescu Silviu, Constantinescu Costin, Marin Antonius și Desculțu Cătălin

6 comentarii pentru acest articol

1 Trackback or Pingback for this entry

Comentariu