Jucatorii de la Vointa Turnu Magurele se pregatesc intens pentru meciurile de foc care vor urma in campionat

Data 09 Oct. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

vointa saelele antrenament 1Bucuria dupa succesul cu Flacara Moreni din etapa trecuta a Ligii 3, seria 3 a trecut pentru jucatorii de la Vointa Turnu Magurele care au revenit la antrenamente pentru a pregati meciurile care vor urma in campionat.

Marius Baciu, antrenorul echipei noastre, i-a mobilizat azi pe jucatori si a efectuat cu ei un antrenament intens pe noua arena de pregatire a echipei pe stadionul de la Armata. Acesta a fost tuns, nivelat si pregatit foarte bine de cei care se ocupa de pregatirea echipei pentru ca jucatorii sa beneficieze de cele mai bune conditii de pregatire.

Au lipsit azi la antrenament portarul Alin Salajan si antrenorul de portari Emilian Dolha care au fost invoiti, iar Alexandru Salcianu si Cristian Ontel au facut antrenament separat din cauza unor mici probleme medicale. In rest, au fost prezenti toti componentii lotului inclusiv japonezul Kawagoe.

Urmatoarele trei partide sunt foarte grele si extrem de importante pentru echipa noastra deoarece au doua deplasari foarte grele la Concordia Chiajna si FCM Alexandria si un meci acasa cu Petrolul Ploiesti.

vointa saelele antrenament 2

 

 

5 comentarii pentru acest articol

Comentariu