Jucătorii de la Voința Turnu Măgurele sunt în formă excelentă, iar la Saelele sunt condiții foarte bune pentru spectacolul de sâmbătă

Data 18 Oct. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

vointa saelele antrenament 1Mai sunt doar patru zile până la confruntarea deosebit de importantă din Liga 3, seria 3 dintre Voința Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești care se va disputa sâmbătă de la ora 15:00 la Saelele. Formația noastră este pe locul 2 în clasament cu 20 de puncte iar Petrolul e pe 3 cu 20 de puncte și un meci mai puțin.

Așa cum am anunțat și luni, echipa lui Marius Baciu a intrat în cantonament de două zile și a efectuat ieri și azi câte două antrenamente. Ultimul de azi a fost concentrat mai ales pe poziționarea tactică a jucătorilor și s-a ținut pe stadionul de la Armată.

Cu toate că în presa ploieșteană au apărut informații că stadionul din Saelele a fost udat excesiv pentru a-i încurca pe jucătorii lui Octavian Grigore să își pună în practică jocul de pase, trebuie spus că gazonul de la Saelele este unul dintre cele mai bune din Liga 4 deși arena nu este una foarte mare și are 500 de locuri. Acest lucru îl spune și Mădălin Ioniță, președintele celor de la Voința Turnu Măgurele:

„Nu facem deosebire între adversari și îi tratăm pe toți cu respect. Terenul arată foarte bine, iar reprezentanții celor de la Ploiești ne-au felicitat pentru baza sportivă de la Saelele”, ne-a spus conducătorul turnean.

PLOIEȘTENII NU AU REȚINUT LOCURI SPECIALE PENTRU FANI

Miza pentru acest meci este foarte mare pentru ambele echipe iar aceasta s-ar putea transmite și în rândul suporterilor care vin la meci. Deși era de așteptat ca temuta galerie a Lupilor Galbeni să aibă locuri rezervate special la acest meci pentru a evita o confruntare cu fanii turneni, conducerea celor de la Petrolul nu a cerut locuri speciale pentru ei:

„Ei au preferat să nu își asume suporterii care echipei care vin pentru au zis că fanii vor veni pe cont propriu la meci. Nu au vrut un parteneriat pentru că au vrut să nu își asume problemele suporterilor”, ne-a spus Mădălin Ioniță.

Acesta a fost completat și de Vali Badea, managerul clubului, care ne-a spus: „Conducerea celor de la Petrolul nu ne transmis că vor ceva organizat pentru suporteri”, a adăugat oficialul Voinței.

Din punct de vedere al lotului, echipa noastră nu are nicio problemă de efectiv. Alexandru Sălcianu care a avut o contractură s-a antrenat normal și a arătat o poftă de joc foarte bună azi la antrenament.

vointa saelele antrenament 2

2 comentarii pentru acest articol

 • Ciuma.rosie

  Puscarie ptr big daddy !!!

 • Hmm

  Cine ma ,manager ?
  Vali Badea (Claudiu Raducan),hai sa fim seriosi ,el saracul nu stie decat sa injure,
  ,sa insulte .
  El manager ,celalalt alt mare fotbalist manager ,Paraschiv(Geanes Romanes,de
  Trailes de Baftalo)
  Pana la urma care este rolul lor pe acolo?Manageri,presedinti ???
  Si tractoristul de Madalin ce mai este ? Tot manager ?
  Astia sunt numai in functii de manageri.
  Mai multi manageri decat fotbalisti.
  In fine, bafta Vointa Turnu Magurele ,sa castige cine este cel mai bun,
  „Hai Petrolul „.

Comentariu