Jucatorii de la Vointa Turnu Magurele vor merge la meciuri cu un microbuz nou

Data 11 feb.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

microbuz vointa saelele 1Oficialii de la Vointa Turnu Magurele au trecut cu bine peste problemele din aceasta iarna oadata cu plecarea lui Marius Baciu, a lui Sorin Paraschiv si a catorva jucatori, si au facut un pas important in ceea ce priveste organizarea cat mai bine a echipei. Astfel, acestia s-au gandit la viitorul clubului si au decis sa cumpere un microbuz pe care l-au decorat cu numele echipei si cu stema Vointei.

Prin urmare, de acum inainte, jucatorii se vor deplasa la meciurile din tara cu aceasta masina care le asigura confortul necesar jucatorilor la meciurile din campionat mai ales ca drumurile la jocurile din tara nu sunt scurte, ne-au informat apropiati ai clubului.

microbuz vointa saelele 2

7 comentarii pentru acest articol

 • Cucu

  Mai dănute tata,nu am mai gasit liber numele cu „danut prostul satului,, si am pus cu Vointa

 • Dan din lita

  Pe timpul lui Rafini erau autocare…apropos, nici acum nu stiu de ce s-a desfiintat turris…ce njme de rahat are rehipa asta…vointa. comunism la maxim.

 • Augusto

  Ce penibili…”le ofera confortul jucatorilor”cine?un amarat de microbuz ?hai sa fim seriosi totusi …mai bine zis disconfortul..cum sa ai pretentii sa te lupti cu un club ca petrolul?…este ca si cum te-ai prezenta la o nunta regala cu costumul rupt in coate si fund..dar cum este posibil oare ca o echipa care isi trage seva din fortareata boierului dragnea sa se faca de tot rasul cu un penibil si modest microbuz?un om care are la mana un intreg judet iar acum sub talpa pantofilor de milioane o intreaga tara sa lase echipa inghesuita ca pui de crevedia sau ca porcii de la salcia intrun batran microbuz redecorat..in rest ne vedem de ale noastre ca de ….!!!!

 • Cucu

  Doare rau prostia.. cineva..

 • Crin

  Asta este pentru grupele de copii.
  In vara cică vine autocarul

 • sss

  Pai nene ce sponsori si buget are petrolul si ce buget are vointa, hai sa fim seriosi :))

 • Vali

  Dacă Petrolul are autocar si voi” microbuz”…asta spune multe. Doamne cat de mici sunteti…????!!!

Comentariu