Jucătorii unei echipe din Liga 3 au decis să rupă tăcerea şi să protesteze

Data 18 mai. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Situaţie tensionată la una dintre primele clasate din Liga 3. Neplătiţi de mai multe luni şi sătui de minciunile conducerii clubului, jucătorii echipei ACSO Filiaşi, locul 5 în Seria a 3-a, din care a promovat matematic Turris Oltul Turnu Măgurele, au luat decizia să protesteze la ultimul meci susţinut pe teren propriu în acest sezon.

Astfel, elevii lui Mugur Guşatu au tras un semnal de alarmă la începutul meciului de astăzi cu Flacăra Horezu, început la ora 18:00. Andrei „Gogoaşă” Preda şi compania, neplătiţi de la începutul anului şi aleşi cu firimituri înainte de Paşte, au decis să întârzie startul partidei cu Horezu, să poate banderole albe şi să iasă pe teren cu un banner pe care au scris: „Ne-am săturat să fim sclavi!!”.

Nu e prima dată când jucătorii lui Guşatu au decis să protesteze fiindcă nu şi-au primit salariile de câteva luni bune. În săptămâna înainte de Paşte au decis să nu se antreneze, iar conducerea clubului le-a dat câte 500 sau 1000 de lei pentru a le închide gura. Noul termen de plată al restanţelor încă din decembrie-ianuarie a fost 15 mai, însă nici această promisiune nu a fost îndeplinită, astfel că a doua zi, ieri, au decis din nou să nu se antreneze. Acum, la meciul cu Flacăra Horezu, jucătorii au hotărât să îşi facă publică situaţia în care se află.

Spectacol la Filiaşi în weekend: „Pentru ei au fost bani, pentru noi nu sunt”

Pe lângă nerespectarea noii date în care trebuiau să-şi primească restanţele, nemulţumirile de la echipă s-au acutizat când componenţii lotului au văzut afişul cu spectacolul care va avea loc în weekend în oraş, de zilele Filiaşiului. Autorităţile locale, cele care finanţează clubului şi spun că nu au bani pentru a plăti datoriile, organizează un spectacol la care au invitat, printre alţii, trupele Voltaj şi Fly Project. Bineînţeles că focurile de artificii nu vor lipsi.

„Pentru ei au fost bani, pentru noi nu sunt. Ni s-a spus că e vina lui Iohannis că nu aprobă mai repede bugetul ţării. Acum s-a aprobat bugetul, dar tot nu sunt bani. Probabil s-au băgat în campania lui Manda (n.r. – Claudiu Manda, senator PSD şi preşedintele Comisiei comune a Parlamentului pentru controlul SRI). Că aşa am înţeles, că dacă iese Manda o să avem bani. Dacă nu, e greu…”, spune sursa din cadrul clubului din Filiaşi.

liga2.prosport.ro

1 Comentariu

  • Ionut

    Asta se intampla cand votezi giboni. Mai votați PSD și în 2-3 ani înaintea meciului se va face oda partidului iubit

Comentariu