JUDO / CSS Alexandria se pregateste pentru fazele finale ale competitiilor nationale

Data 28 mai. 2015, categoria Judo

turneu-alina-dumitru-2015Sportivii sectiei de judo a Clubului Sportiv Scolar ALEXANDRIA se pregătesc pentru fazele finale ale competiției naționale.

Pentru aceasta, în perioada 16-17 mai 2015, elevii antrenați de profesorii Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu, au participat, în București, la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”, ediția a III-a, și au obținut rezultate deosebite: 2 medalii de aur (Ancuta Zmeu si Teodora Zaharia), 1 medalie de argint (Iulia Apopei Nedelcuta) si 4 medalii de bronz (Mariana Preda, Olivia Badescu, Vlad Buga si Eduard Iconaru).

În data de 23 mai 2015, echipa de judo a CSS ALEXANDRIA a participat în Bulgaria, la Sviștov, la un antrenament comun cu partenerii și prietenii de la SC JUDOSPORT SVIȘTOV.

De asemenea, pe 1 iunie 2015 va avea loc, la sala de judo a CSS Alexandria, competiția „Cupa 1 iunie pentru copii”.

Programul fazelor finale:
– 19 – 20 iunie, Târgoviște, etapa EUROREGIUNE 3 la care vor participa sportivi din județele Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Dâmbovița, Prahova și Teleorman.
– 29 iunie 2015, Târgu Mureș, finala „U -10 și U -11 ani”, vor participa sportivii care au obținut primele trei poziții la toate categoriile, de la toate euroregiunile din țară.
– 5 iulie 2015, Arad, finala „U -12 și U -13 ani”, vor participa sportivii care au obținut primele trei poziții la toate categoriile, de la toate euroregiunile din țară.

Comentariu