Laurentiu Lacoviste, antrenor Astra Plosca: „Sunt multumit de cum s-a comportat echipa in prima parte a campionatului. Am terminat turul pentru prima oara in istorie numai cu victorii acasa”

Data 03 dec.. 2017, categoria Fotbal Liga IV

astra ploscaAstra Plosca a castigat ieri cu scorul de 5-1 in deplasare la Seaca a a terminat turul de campionat pe locul 2 cu 34 de puncte. Antrenorul echipei, Laurentiu Lacoviste, a comentat evolutia echipei sale din acest tur de campionat:

„Sunt foarte multumit de felul cum s-a comportat echipa. Le multumesc jucatorilor, conducerii si suporterilor. Sper sa fie alaturi de noi mereu ca au mai fost probleme la echipa de-a lungul campionatului. Trebuie sa subliniez faptul ca pentru prima oara in istorie am terminat turul de campionat numai cu victorii acasa. Ne-am indeplinit obiectivul pana acum. Vrem ca si la anul, in retur, sa ne mentinem tot acolo sus. Tot pentru prima oara in istorie am castigat Cupa Romaniei in acest an. In februarie o sa luam patru meciuri amicale si vom mai juca unul in cupa inainte de inceputul campionatului”, ne-a spus Laurentiu Lacoviste.

5 comentarii pentru acest articol

Comentariu