Liga a 3-a | Derby de Teleorman și Rosiori aproape de retrogradare

Data 15 apr.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Vineri, 12.04.2019, 17:00, era timpul pentru eternul ‘Derby de Teleorman’ CSM-ul din Alexandria intalnea primul loc, Turris Turnu Magurele.

O zi posomarata de primavara, numai buna pentru fotbal aduna pe stadionul municipal din Alexandria putin peste 2000 de spectatori, un meci in care toata lumea se astepta ca echipa din Turnu Magurele sa castige la pas, doar ca echipa din Alexandria nu a fost de acord. Meciul incepe cu o usoara dominare a echipei gazda care deschide scorul prin fundasul central Dragos Bosoteanu (30′), dupa deschiderea scorului formatia de pe primul loc se trezeste la viata si incearca poarta aparata de extraordinarul Florin Olteanu, unul din cei mai buni portari din Liga 3 dar fara schimbari pe tabela de marcaj. Se intra la pauza cu scorul de 1-0 si echipa lui Erik Lincar iese mai motivata de la cabine ratand ocazii bune de gol, inversunarea echipei din Alexandria isi spune cuvantul si in minutul 55 MARIUS MITRAN isi face un cadou frumos de ziua lui si marcheaza pentru 2-0. In continuare meciul devine foarte tensionat cu intrari la limita si cu o dorinta mai mare de victorie din partea alexandrenilor, doar ca in minutul 61′ arbitrul dicteaza 11 metri pentru Turris, 2-1- Claudiu Dragu si meciul parea relansat.Urmeaza o dominare copioasa a echipei de pe primul loc dar fara a schimba tabela.Scor final 2-1 pentru CSM si Turris se vede la a doua infrangere in acest sezon si inca odata ‘munca bate talentul’.

CSM Alexandria: Olteanu – Sârbu, Bosoteanu, Ciocoteală, Gheorghe, Valcică, Mitran, Popa, Câmpanu, Terci, Matei

Turris-Dumitrescu, Matei, Savin, Mitrea, Pahonțu, Bajenaru, Dragu, Radu, Pencea, Tescan,Balgiu

Sâmbătă urma meciul celeilalte echipe teleormanene, putem spune, meci capital pentru salvarea de la retrogradare. Sporting Rosiori intalnea lanterna rosie, Viitorul Domnesti, un meci care parea simplu la prima vedere dar nu a fost asa. Sporting incepe bine meciul cu o dominare categorica si deschide scorul in minutul 34 prin Claudiu Manda, 1-0 pauza si socotelile pareau incheiate, doar ca Albu de la echipa oaspete nu a fost de acord si scutura plasa rosiorenilor pentru 1-1 si suporterii erau inmarmuriti. Urmeaza un forcing al teleormanenilor dar tabela ramane neschimbata, 1-1 si soarta pare pecetluita, ramanem la 4 puncte de salvarea de la retrogradare, si sambata jucam meciul decisiv pentru a fi sau a nu fi in liga 3 pe terenul celor de la Moreni.

Sporting Rosiori: Bușcă – Uratu, Floricel, Piciu, Chivu, Bogdanovici, Kabase, Manda, Anghel, Roman, Bădiță

1 Comentariu

Comentariu