Liga 3 / Egal cat o infrangere pentru Alexandria in deplasare la Chiajna iar Vointa a castigat la Moreni si s-a apropiat la 3 puncte de locul secund

Data 13 Apr. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

petrolul - fcm alexandria 4 radu florinCu toate ca stiau ca ii asteapta un meci foarte greu la Chiajna, jucatorii de la FCM Alexandria nu au reusit sa se mobiliezeze pentru a reusi sa depaseasca acest handicap si au terminat la egalitate, scor 1-1, in etapa cu numarul 20 a Ligii 3, seria 3. Cu acest rezultat, elevii lui Marius Stoica au ramas la patru puncte in spatele lui Petrolul si au un meci mai putin ceea ce inseamna ca echipa are sanse mici sa mai promoveze in Liga 2. Mai mult acum se vad si cu pozitia secunda amenintata sa o piarda pentru ca vine puternic din spate Vointa Turnu Magurele care a castigat si ea azi iar etapa viitoare la Alexandria vine Petrolul Ploiesti.

In celalalt joc in care a fost implicata azi o echipa teleormaneana, Vointa Turnu Magurele s-a impus clar la Moreni, scor 3-0, dupa un joc a carei soarta s-a decis in prima repriza in primele 20 de minute cand s-au marcat toate golurile. In plus, turneni au mai ratat si un penalty prin Moise.

Va prezentam mai jos rezultatele de azi si meciurile care se vor juca maine inclusiv partida celor de la Rosiori:

SERIA 3, etapa 20

vineri, 13 aprilie, ora 17:00
Concordia Chiajna 2 – AFCM Alexandria    1-1
Ovidiu Marin (61) / Eduard Sârbu (63)
Flacăra Moreni – Voinţa Turnu Măgurele    0-3
Alin Roman (1), Alexandru Fotescu (13), Antonio Cruceru (19)
Viitorul Domneşti – SC Popeşti Leordeni    1-6
Paul Florea (14) / Marin Luca (7, 35, 51), Ionuţ Drăgan (12, 81), Nicuşor Romanescu (70)
Petrolul Ploieşti stă.

sâmbătă, 14 aprilie, ora 17:00
CS Tunari – Atletic Bradu
FC Aninoasa – CS Mioveni 2
Sporting Roşiori – AFC Astra 2

12 comentarii pentru acest articol

Comentariu