Liga 3, etapa 12 / Echipele din Teleorman au nevoie de victorii maine si sambata pentru a-si imbunatati situatia in clasament

Data 09 nov.. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

vointa saelele - petrolulIn etapa cu numarul 12 a Ligii 3, seria 3, echipele din Teleorman au de disputat cateva meciuri importante in configuratia clasamentului. Toate trei echipe au mare nevoie de victorii pentru a termina cat mai bine de asteptari turul de campionat. Vineri joaca Sporting Rosiori si FCM Alexandria de la ora 14:00, iar sambata Vointa Turnu Magurele de la aceiasi ora.

SPORTING ROSIORI ARE NEVOIE CA DE AER DE UN REZULTAT BUN LA TUNARI

Prima dintre ele, Sporting Rosiori vine dupa trei etape cu rezultate negative si se deplaseaza la Tunari pentru a scoate un rezultat bun care sa ii scoata din subsolul clasamentului. Din pacate, Cristi Negru nu se va baza pe aportul a trei jucatori: Silviu Pislaru a luat rosu in ultima etapa, Ionel Latea are patru galbene, ambii vor lipsi, iar Danut Ivanica este in continuare accidentat. „Am pierdut cu Popești, Domnești și acum cu Aninoasa. Sperăm ca în ultimele trei etape să strângem rândurile, vrem să nu pierdem cu Tunari și apoi să câștigăm cu Flacăra Moreni acasă”, a spus Paul Mara.

FCM ALEXANDRIA TREBUIE SA CASTIGE CU MIOVENI PENTRU A RAMANE APROAPE DE PETROLUL

Cea de-a doua echipa care va juca vineri este FCM Alexandria care desi s-a indepartat la patru puncte in spatele lui Petrolul, spera sa scoata un scor bun cu Mioveni 2 acasa pentru a mai spera la promovare. Va lipsi Viorel Vilcica care are patru galbene, iar Liviu Floricel este incert din cauza ca are o problema la spate. „Ne-am îndepărtat de primul loc, iar dacă câștigam la Bradu era mai bine. Nu cred că Petrolul se încurcă, mai sunt 4 puncte și e greu să îi putem prinde din urmă. Sper să câștigăm cu Mioveni, cred că poate fi câștigat ușor meciul și dacă vom lua cele trei puncte, atunci locul 2 nu ni-l mai poate lua nimeni până la pauza competițională”, ne-a spus Bogdan Ciobanu, presedintele clubului.

VOINTA TURNU MAGURELE TREBUIE SA CASTIGE PENTRU A-SI ASIGURA LOCUL TREI IN CLASAMENT

Cealalta echipa teleormaneana, Vointa Turnu Magurele, va juca sambata cu Atletic Bradu acasa. Jucatorii lui Marius Baciu s-au pregatit foarte bine in aceasta sapatamana iar maine vor mai face un antrenament de la ora 13:00 la Saelele pentru a se obisnui cu terenul mai dificil din cauza ploii care a cazut in azi. Nu sunt jucatori suspendati sau accidentati. O victorie ar fi foarte necesara pentru a-si asigura locul 3 in tur, dar si pentru a spera la locul 2 daca FCM Alexandria se impiedica cu Mioveni 2.

Programul etapei:

vineri

Tunari – Sporting Rosiori

Flacara Moreni – Viitorul Domnesti

Concordia Chiajna 2 – Popesti Leordeni

FCM Alexandria – Mioveni 2

sambata

Urban Titu – FC Aninoasa nu se joaca

Vointa Turnu Magurele – Atletic Bradu

Petrolul Ploiesti – Astra 2

 

 

 

1 Comentariu

Comentariu