Liga 3 / FCM Alexandria luptă pentru o victorie de orgoliu cu Petrolul Ploiești mâine pe teren propriu

Data 19 apr.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

petrolul - fcm alexandria 4 radu florinEchipele din Teleoman au de disputat în acest weekend câteva meciuri foarte importante pentru configurața clasamentului în Liga 3, seria 3. Vineri și sâmbătă se vor disputa jocurile care vor începe de la ora 17:00.

DERBY MÂINE LA ALEXANDRIA. FCM ÎNTÂLNEȘTE PE PETROLUL

Este o partidă a orgoliilor, mai ales că cele două echipe se luptă pentru promovarea în Liga 2. Mai mult, este și o revenire la Alexandria a lui Romică Ciobanu care în turul de campionat a condus echipa noastră. Jucătorii Alexandriei sunt foarte motivați să scoată un rezultat bun pentru a demonstra că locul doi ocupat în campionat nu este întâmplător iar o victorie cu Petrolul este mai mult o dorință de orgoliu din partea echipei noastre. Mâine sunt așteptați câți mai mulți spectatori la meci pentru a încuraja formația noastră într-un meci așa important. În plus, un succes al FCM-ului le-ar consolida locul secund în clasament amenințat acum de Voința Turnu Măgurele. De la echipa noastră va lipsi Cosmin Călin care este accidentat.

DEPLASARE GREA PENTRU SPORTING ROȘIORI

Sâmbătă, Sporting Roșiori va întâlni în deplasare pe Popești Leordeni într-o deplasare considerată a fi dificilă dar care îi motivează pe jucătorii lui Florin Șoavă să scoată un rezultat bun mai ales dacă ținem cont de poziția în clasament.

Îmbucurător este faptul că pentru acest meci, echipa noastră beneficiază și de aportul fotbaliștilor care au fost suspendați sau accidentati în ultimele etape cum ar fi: Cristil, Lătea, David și Ivănică.

VOINȚA TURNU MĂGURELE SPERĂ LA O VICTORIE CU CHIAJNA

Tot sâmbătă, pe terenul de la Saelele, formația pregătită de Mugur Cornățeanu va întâlni pe Concordia Chiajna 2 echipa cunoscută pentru partidele bune pe care le face. Echipa noastră speră la o victorie mai ales că poate profita de un rezultat negativ al Alexandriei. În plus si pentru Mugur Cornățeanu ar fi o performanță locul 2 mai ales că echipa sa a făcut meciuri bune în acest campionat de la venirea sa.

Programul etapei numărul 21:

Vineri

Astra 2 – FC Aninoasa

Mioveni 2 – Tunari

Atletic Bradu – Flacăra Moreni

FCM Alexandria – Petrolul 52

Sambata

Viitorul Domnești – Urban Titu nu se joacă

Popești Leordeni – Sporting Roșiori

Vointa Turnu Magurele – Concordia Chiajna 2

 

 

3 comentarii pentru acest articol

  • Psd

    Dragnea banditule, mori !!!

  • Codruta

    Mai bine ati înceta cu aberatiile. Alexandria e bine unde e asa, cu un asemenea lot. Nu stiu cat de idioti puteti fi incat sa comparați cele 2 echipe. Petrolul e superioara datorită lotului pe care il are si asta doar din pricina sustinerii financiare. Daca nu erau bani, nu ajungeati asa departe, nu aveati de unde sa cumparati jucatori, automat nu aveati rezultate. Poate daca mai ganditi cateodata nu cred ca strica. Daca nu va pricepeti la fotbal, lasati comentariile voastre pentru șanț. Shut the fuck up! O sa vedeti voi exact ce inseamna liga 2, insa nu uitati ca mai sunt etape de jucat si nu se stie niciodata! 😉

  • Suporter

    La cum joaca Alexandria, Vointa o poate bate lejer.

Comentariu