Liga 3 / Rezultate bune inregistrate de echipele din Teleorman in meciurile de campionat in etapa cu numarul 11. Sporting Rosiori a condus de doua ori pe Municipal Brasov!

Data 03 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

sporting rosiori - municipal brasovDupa victoria de ieri a celor de la CSM Alexandria, astazi, echipele din Teleorman au mai inregistrat doua rezultate pozitive in fata unor formatii care au aratat calitate pana acum in campionat dupa 11 etape.

Astfel, Sporting Rosiori a facut un joc foarte bun acasa in fata celor de la Municipal Brasov si cu putina sansa ar fi putut chiar invinge echipa antrenata de Florin Stanga. Scorul s-a terminat insa 2-2. Marcatori au fost Liviu Floricel (30 – pen., 45) respectiv Răzvan Damian (36), Vlad Boţia (62). Dupa acest joc, echipa antrenata de Petre Iulian si Liviu Floricel ocupa locul 12 cu 12 puncte.

„A fost unul dintre cele mai bune jocuri facute de formatia noastra pana acum in campionat. Am condus cu 1-0 si 2-1 la pauza. Am avut ocazii desi in fata noastra a fost o echipa cu 5-6 jucatori care au evoluat in prima liga a Romaniei, ma refer la Damian, Stratila, Poverlovici sau Radutoiu. E al patrulea rezultat pozitiv consecutiv dupa ce am inregistrat patru victorii si un egal. Echipa este in crestere si vrem sa avem rezultate bune in continuare”, ne-a spus Paul Mara, presedintele clubului.

Sporting Rosiori: Busca – Fieraru, Floricel, Piciu, Chivu – Latea, Ciubuc, Scumpu, Simian – Manda, Roman

Au mai intrat: Gomez, Dudau

VEZI AICI CLASAMENT ACTUALIZAT!

In celalalt meci de azi in care a fost angrenata o echipa din judetul nostru, Turris Oltul Turnu Magurele a terminat la egalitate, scor 0-0, in fata echipei de la locul 3 Unirea Bascov. Vom reveni cu amanunte despre acest meci.

SERIA 3, etapa 11

2 noiembrie, ora 14:00
AFC Astra 2 – CSM Alexandria   1-2
Gabriel Şerban (71) / Adrian Moldovan (37), Alexandru Cîmpanu (85)
ACSO Filiaşi – FC Voluntari 2    0-0
U Craiova 1948 CS 2 – U Craiova 1948 SA    1-1
Luis Niţu (72) / Florin Costea (82)
AFC Hermannstadt 2 – Atletic Bradu   0-3
Gazdele nu au avut ambulanţă şi meciul nu s-a disputat.
Viitorul Domneşti – Flacăra Moreni    0-2
Alberto Rosciugă (11), Viorel Vîrtej (84)

VEZI AICI CLASAMENT ACTUALIZAT!

3 noiembrie, ora 14:00
Flacăra Horezu – FC Pucioasa    2-0
Eduard Neacşu (30), Cristian Munteanu (85 – pen.)
Unirea Bascov – Turris Oltul Turnu Măgurele    0-0
Sporting Roşiori – ACS SR Municipal Braşov   2-2
Liviu Floricel (30 – pen., 45) / Răzvan Damian (36), Vlad Boţia (62)

Comentariu