Liga 3, seria 3 / Echipele din Teleorman au de disputat meciuri dificile maine si poimaine iar victoriile le-ar scoate din perioada mai grea prin care trec cu exceptia Vointei

Data 12 Apr. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

vointa saelele - petrolulEtapa cu numarul 20 din Liga 3, seria 3 se anunta foarte disputata maine si sambata cand se vor disputa jocurile. Primele doua echipe teleormanene care vor juca sunt FCM Alexandria si Vointa Turnu Magurele. Ele vor juca maine de la ora 17:00 iar Sporting Rosiori va evolua sambata.

FCM ALEXANDRIA VREA SA ISI IA REVANSA FATA DE FANI CU O VICTORIE LA CHIAJNA

Atmosfera la Alexandria nu este un foarte buna dupa infrangerea surprinzatoare cu Flacara Moreni dar elevii lui Marius Stoica sunt mobilizati sa scoata un scor pozitiv chiar daca vor avea de disputat un joc dificil la Concordia Chiajna 2. Acest lucru l-a spus si Bogdan Ciobanu ieri pentru Teresport, iar antrenorul echipei isi doreste ca formatia sa se impuna desi le lipseste trei jucatori. Astfel, Gheorghe Ovidiu nu va juca pentru ca are fractura la tibie, iar Liviu Floricel iar Tiberiu Calofir vor absenta din cauza cartonaselor. Petrolul nu va juca in aceasta etapa deoarce ar fi trebuit sa intalneasca cu Urban Titu.

VOINTA TURNU MAGURELE POATE RAZBUNA ALEXANDRIA CU O VICTORIE LA MORENI

Acest lucru si-l propune maine si Mugur Cornateanu care are de disputat un joc dificil la Flacara Moreni iar cu o victorie ar ramane in apropierea lui FCM care are acum 5 puncte inainte. Jucatorii s-au pregatit foarte bine, iar tot lotul este valid pentru teleormaneni.

SPORTING ROSIORI ARE NEVOIE DE O VICTORIE CA DE AER CU ASTRA 2

Sambata, de la ora 17:00, Florin Soava va debuta in fata suporterilor contra giurgiuvenilor de la Astra 2, locul 4 cu 29 de puncte. Echipa noastra trebuie sa invinga pentru ca se afla pe ultimul loc in clasament cu doar 14 puncte la unul in spate la Viitorul Domnesti si Mioveni 2.

 

5 comentarii pentru acest articol

Comentariu