Liga 3 / Ultima etapa din tur pentru formatiile teleormanene

Data 16 nov.. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

cosmin capatana alexandriaIn ultima etapa a turului Ligii 3, echipele din Teleorman sunt angrenate in trei meciuri foarte importante pentru configuratia finala a clasamentului. Maine, vor juca primele doua dintre ele, este vorba de Vointa Turnu Magurele si FCM Alexandria, ambele in deplasare, iar sambata Sporting Rosiori. Toate meciurile se vor disputa de la ora 14:00 si vor conta pentru etapa cu numarul 13, a Ligii 3, seria 3.

O VICTORIE LE VA FACE O PREGATIRE DE IARNA LINISTITA CELOR DE LA VOINTA TURNU MAGURELE

Echipa lui Marius Baciu va intalni pe Mioveni 2. Pentru a ramane in apropierea lui Petrolul Ploiesti si a celor de la FCM Alexandria, jucatorii turneni au nevoie de o victorie in fata echipei care este pe locul 13, ultimul in clasament. „Va fi un meci greu dar depinde de noi daca ne facem jocul si de conditiile meteo. Vrem cele trei puncte”, a spus pentru Teresport Ion Prodan, fundasul Vointei care a jucat in toate meciurile in acest tur. Din fericire pentru Marius Baciu, nu este niciun jucator accidentat sau suspendat pentru acest meci

FCM ALEXANDRIA VREA SA RAMANA IN APROPIEREA LUI PETROLUL PLOIESTI

Tot maine, FCM Alexandria va avea o deplasare foarte grea la Astra 2, adica echipa care etapa trecuta le-a smuls un punct celor de la Petrolul Ploiesti chiar pe Ilie Oana. Formatia pregatita de fostul rapidist Marius Maldarasanu este pe locul 4 cu 17 puncte, iar o victorie iar mai apropia de podium. Mult mai important este acest meci pentru echipa pregatita de Romica Ciobanu care are nevoie neaparat de o victorie pentru a mai concura cu Petrolul la promovare. Din pacate, Catalin Descultu nu este apt pentru acest joc fiind suspendat.

CU UN SUCCES SAMBATA, SPORTING ROSIORI POATE IESI DIN SUBSOLUL CLASAMENTULUI

Cu toate ca au trecut prin multe probleme in acest tur de campionat si ca au alternat meciurile bune cu unele mai putin reusite, Sporting Rosiori va intalni sambata de la ora 14:00 pe Flacara Moreni pe teren propriu iar o victorie ar putea sa ridice echipa pe un loc mult mai bun decat cel actual, adica pozitia 10 cu 11 puncte. Pentru acest meci, Cristi Negru nu se poate baza pe aportul lui Danut Ivanica,care este in continuare accidentat, si pe serviciile lui Silviu Pislaru caruia i s-a reziliat contractul.

Programul etapei cu numarul 13

vineri

Atletic Bradu – Urban Titu nu se joaca

Mioveni 2 – Vointa Turnu Magurele

Astra 2 – FCM Alexandria

Viitorul Domnesti – Concordia Chiajna 2

sambata

Popesti Leordeni – Petrolul Ploiesti

Sporting Rosiori – Flacara Moreni

FC Aninoasa – Tunari

7 comentarii pentru acest articol

Comentariu