Liga 3 / Victorie fara drept de apel pentru FCM Alexandria azi in campionat

Data 11 mai. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

fcm alexandria - petrolul 3FCM Alexandria nu le-a dat nicio sansa astazi in meciul de campionat cu Atletic Bradu disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 6-0, joc care a contat pentru etapa cu numarul 24 a Ligii 3, seria 3. Pentru formatia noastra au marcat Tiberiu Calofir (28, 64 – pen.), Florin Radu (68), Cosmin Căpîţînă (69), Adelin Barbălată (72, 84).

Cu toate astea, Petrolul Ploiesti daca termina maine la egalitate sau castiga meciul cu Mioveni 2 vor fi calificati matematic in Liga 2.

Rezultatele in meciurile de azi:

SERIA 3, etapa 24

vineri, 11 mai, ora 18:00
AFCM Alexandria – Atletic Bradu    6-0
Tiberiu Calofir (28, 64 – pen.), Florin Radu (68), Cosmin Căpîţînă (69), Adelin Barbălată (72, 84)
Concordia Chiajna 2 – AFC Astra 2    0-1
Gabriel Şerban (63)
Flacăra Moreni – SC Popeşti Leordeni    3-1
Mihai Plăcintă (32 – pen.), Alin Neguţ (33), Alexandru Negrea (62) / Leonard Dobre (80)
Voinţa Turnu Măgurele stă.

sâmbătă, 12 mai, ora 14:00
Petrolul Ploieşti – CS Mioveni 2

sâmbătă, 12 mai, ora 18:00
CS Tunari – Viitorul Domneşti
FC Aninoasa – Sporting Roşiori

10 comentarii pentru acest articol

 • Alexandria

  Nu inteleg cum pot unii sa scrie aberatii… Alexandria are vreo 45 de mii de locuitori iar Turnu Magurele are numai vreo 24 de mii, cf ultimului recensamant. Fondurile „private” ale Vointei stie toata lumea ca sunt tot de la stat prin celebrele contracte cu institutiile publice locale si centrale… Dar aveti grija ! Mustaciosul nu va fi pe veci la butoane…o sa vina ziua cand o sa se inchida robinetul si Vointa o sa se intoarca in liga 4.

 • Turnu

  Aninoasa-rosiori 3-2

 • ....

  Ma uimește ură asta intre teleormaneni. Se pare ca avem asta in sânge. De ce? Pentru ca Alexandria are cu 1000 de locuitori mai mult? (Oras marele!!!???)ha ha ha. Băi Alexandreni,aveti aceasi soartă ca a noastra, nu sunteti mai presus cu nimic fata de Turnu sau Rosiori. Aveti echipa stabilă? Vax… Cu ce costuri si din ai cui bani?
  Vointa este finanțată din fonduri private pe cand Alexandria mananca banii primăriei.Si cu ce rezultate!?
  Bine zis @:gogule

 • doxi

  Ca sa fiu corect, Alexandria a fost mai buna(mai constanta in joc) ca Vointa. Au reusit sa puna presiune pe noi(Petrolul) pana la meciul direct.Poate o sa ia de la noi jucatorii care nu vor merge in liga 2 si cu ce au ei mai bun vor promova la anul. Bafta!

 • doxi

  Ca sa fiu corect, Alexadria a fost mai buna(mai constanta in joc) ca Vointa. Au reusit sa puna presiune pe noi(Petrolul) pana la meciul direct.Poate o sa ia de la noi jucatorii care nu vor merge in liga 2 si cu ce au ei mai bun vor promova la anul. Bafta!

 • Ionica

  Niste cacati la alexandria. Vedeti va de treaba voastra. Ati uitat in tur cand va rugati de turnu sa va dea meciul?

 • Alexandria

  Felicitari Petrolul ! Anul viitor promovam si noi !

 • Ploiesti

  Gruparea de mare traditie a Romaniei Petrolul Ploiesti a obtinut promovarea in Liga 2 din Romania, cu doua etape inainte de final, dupa o victorie pe teren propriu sambata la pranz, in Liga III…3-1 cu Mioveni… http://m.ziare.com/petrolul-ploiesti/petrolul-ploiesti-a-obtinut-promovarea-in-liga-2-cu-doua-etape-inainte-de-final-1513379

 • Alexandria

  Alexandria este mult peste Vointa Saelele sau Turnu sau cum o sa va mai numiti pe viitor. Este o echipa stabila si bine organizata, intr-un oras mare… nu exista termeni de comparatie, oricat ar vrea unii.

 • Alexandria

  Sunteti frustrati frate !

Comentariu