Liga 3 / Voința Turnu Măgurele a produs supriza și a învins azi pe Petrolul Ploiești

Data 27 apr.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

FB_IMG_1524851674186Voința Turnu Măgurele a realizat un joc foarte bun contra Petrolului Ploiești în deplasare și a produs surpriza impunându-se cu scorul de 1-2 în etapa cu numărul 22, a Ligii 3, seria 3.

Golurile pentru echipa noastră au fost marcate de Alexandru Fotescu în minutul 45 și Paul Antoche autogol în minutul 52. Cu această victorie, echipa lui Mugur Cornățeanu urcă pe locul secund în clasament.

SERIA 3, etapa 22

vineri, 27 aprilie, ora 17:00
Concordia Chiajna 2 – Atletic Bradu    1-2
Radu Şerban (40) / Alexandru Preda (46, 87)
Flacăra Moreni – CS Mioveni 2    4-0
Alexandru Negrea (5), Iulian Drăgan (33, 35, 79)
FC Aninoasa – SC Popeşti Leordeni    1-2
Adrian Nedelea (28) / Alexandru Stancu (8), Marin Luca (48)
AFCM Alexandria stă.

vineri, 27 aprilie, ora 18:00
Petrolul Ploieşti – Voinţa Turnu Măgurele     1-2
Georgian Păun (2) / Alexandru Fotescu (45), Paul Antoche (52 – autogol)

sâmbătă, 28 aprilie, ora 17:00
CS Tunari – AFC Astra 2
Sporting Roşiori – Viitorul Domneşti

10 comentarii pentru acest articol

 • Florin

  Scorul la Ploiesti a fost 1-3 in favoarea Vointei! Felicitari baieti, tinetio tot asa! Multa bafta in continuare!

 • Turnu

  Demonstrăm încă odată că se poate, cu multă muncă dăruire și pasiune poți învinge și cele mai mari nume, petrolul a intrat relaxata, după golul marcat su zis că o să fie ca cu Alexandria însă băieții au avut puterea și dorința de a reveni și de a-și demonstra valoarea. Felicitări băieți, suntem mândrii nu doar de acest meci ci de tot sezonul pe care l-ați făcut. Și ăla care tot vine aici și înjură sa bage capul în pământ că nu e petrolul cea mai echipa, și asta sa văzut în multe meciuri unde au fost ajutați.

 • Anonimus

  Scor 1-3.
  Pt.cei ce vor sa revada meciul
  https://youtu.be/UnTj1Q83kdA

 • Vointa

  Scor 1-3!!!!! Felicitari baieti, felicitari Mugur Cornateanu ca ai facut din echipa asta una care a jucat cum a jucat SI ASTAZI!RESPECT!!!!! NICI O INFRINGERE DE CAND A-TI VENIT! BINEEEE

 • Peretu

  La Alexandria au tradat nimicurile de antrenori secuzi si conducerea promovarea.Nu stiu cine-i mai tine pe acesti netoti la echipa

 • Turnu

  Dacă Petrolu arata ca o echipă campioana eu nu vreau sa mai aud de fotbal.
  Sa vazut aseara cum au câștigat până acum,ce relaxare,asta le este valoarea.
  Eu zic ca mai sunt sanse sa piardă campionatul matematic si acel arogant de antrenor este in sedinta si acum .

 • Ploiesti

  Turnu, teoretic ai dreptat. Dar practic, Petrolul este promovata dupa victoria de la Alexandria… de aceea a jucat asa relaxat ieri… mai are nevoie de 6 puncte in ultimele 4 meciuri (cu adversari modesti), ca sa promoveze si matematic…
  Sa vedem ce face Turnu etapa viitoare cu Alexandria. Turnu a avut o serie de victorii frumoase in ultimul timp, dar e greu sa continue la fel pana la final…o sa apara si la ei relaxarea, oboseala, lipsa de motivatie.

 • ....

  „Voința Turnu Măgurele a produs supriza și a învins azi pe Petrolul Ploiești”…băi redactor tembel crezi tu ca este o SUPRIZA? (Invata sa scrii netotule) Eu cred ca esti paralel cu fotbalul sau un frustrat din Alexandria. Vointa Turnu Măgurele este o forta. CLAR????

 • ....

  Acum pentru ăstia cu „RELAXATII”
  Nu inteleg cum sunt relaxării gazarii, sunt deja campioni si nu stim noi? Asta este valoare voastra, frate. Daca sunteti asa siguri pe voi ca sunteti campioni, relaxativa si la meciurile viitoare! Hai, sa va vad!
  Ploiestenii,in toamnă scriau pe aici ca in retur ne faceti praf la Ploiesti. Uite ca v-am facut noi praf.Si totusi nu ati fost bine bătuți, amintitiva cat au ratat băieții n ostrii!
  Bravo băieți! HAI VOINTA!

 • ITALIANU

  FELICITĂRI ECHIEPE DIN TURNU MĂGURELE PENTRU VICTORIA DE LA PLOIEȘTI AM SPART GHEAȚA AM CÂȘTIGAT LA O ECHIPĂ PUTERNICĂ CARE TRAGE LA PROMOVAREA ÎN DIVIZIA B BRAVO SPORTING TURNU MĂGURELE

Comentariu