Liga 3 / Voința Turnu Măgurele a produs supriza și a învins azi pe Petrolul Ploiești

Data 27 apr.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

FB_IMG_1524851674186Voința Turnu Măgurele a realizat un joc foarte bun contra Petrolului Ploiești în deplasare și a produs surpriza impunându-se cu scorul de 1-2 în etapa cu numărul 22, a Ligii 3, seria 3.

Golurile pentru echipa noastră au fost marcate de Alexandru Fotescu în minutul 45 și Paul Antoche autogol în minutul 52. Cu această victorie, echipa lui Mugur Cornățeanu urcă pe locul secund în clasament.

SERIA 3, etapa 22

vineri, 27 aprilie, ora 17:00
Concordia Chiajna 2 – Atletic Bradu    1-2
Radu Şerban (40) / Alexandru Preda (46, 87)
Flacăra Moreni – CS Mioveni 2    4-0
Alexandru Negrea (5), Iulian Drăgan (33, 35, 79)
FC Aninoasa – SC Popeşti Leordeni    1-2
Adrian Nedelea (28) / Alexandru Stancu (8), Marin Luca (48)
AFCM Alexandria stă.

vineri, 27 aprilie, ora 18:00
Petrolul Ploieşti – Voinţa Turnu Măgurele     1-2
Georgian Păun (2) / Alexandru Fotescu (45), Paul Antoche (52 – autogol)

sâmbătă, 28 aprilie, ora 17:00
CS Tunari – AFC Astra 2
Sporting Roşiori – Viitorul Domneşti

10 comentarii pentru acest articol

 • Vointa T M

  Toata lumea recunoaste, inclusiv presa prahoveana si suporterii ca Vointa este REVELATIA ACESTUI RETUR! In tur au jucat in mare cu aceiasi echipa dar nu au avut jocul fabulos pe care il fac baietii in retur asta pentru ca clar au avut un antrenor cu o strategie de joc mai slaba decat cea a actualului antrenor. FELICITARI CONDUCERII PENTRU ADUCEREA LUI CORNETEANU!!!!!!!!!

 • Pfff

  Hai rova!!!!

 • Rova

  Te vrem in c!!!! Hai Sporting!!!!

 • Turnu

  Baciu a adoptat o tactica mai defensiva, dar au și venit acum câțiva jucători valoroși care au schimbat fața echipei

 • doxi

  E drept ca Vointa a fost cea mai buna echipa care a jucat la Ploiesti si care au dominat cap -coada meciul,dar e tarziu sa va mai ganditi ca veti relansa lupta la promovare.Nu puteti sa faceti mai mult de 58 de puncte.Petrolul are nevoie de 6 puncte din 4 meciuri sa faca 59 de puncte.Sunt ploiestean dar recunosc ca nu s-a schimbat nimic cu Ciobanu la carma,din contra jucam mai slab decat cu Tavi Grigore,care cum necum castiga meciurile.La noi nu echipa-i proasta,cine-i pune in teren nu stie nimic deoarece nu are nici o tactica de joc. Altfel mi-a placut Vointa si in special jucatorul cu nr.11 care cred ca nu va sta mult in liga 3.

 • Vointaa

  Sunt deacord cu Vointa TM. Noul antrenor al Vointei a facut minuni cu echipa de cand a venit. Pot fi jucatori super buni dar daca nu au un antrenor capabil degeaba. Este o diferenta uriasa intre jocul Vointei pe vremea lui Baciu si jocul Vointei acum cu Cornateanu. Felicitari conducerii clubului pentru aducerea unui antrenor de valoare si felicitari echipei pentru jocurile frumoase pe care le faceti

 • Turnu

  La cum joacă petrolu acum este foarte greu sa le mai castige,MARE ATENTIE LA CUM AU CASTIGAT PÂNĂ ACUM.

 • Jecko

  la RdV se simte lips lui Sandu Ghorghe, zis Gaoaza!!!!!Sporting RdV incepe sa castige.

 • Tineretu

  Ce a făcut Rosiori?

 • olteanu dumitru

  Va spun cu mina pe inima ca petrolul nu cistiga nici la Alexandria dar hotul de romica ciobanu a mituit citiva jucatori parca erau pe alta planeta cind a jucat cu marea echipa petrolul iata ca a venit si surprizaaaaa……asa ca ciobane iati capreeeeee

Comentariu