Liga 4-Cronica etapei

Data 19 mai. 2019, categoria Fotbal Liga IV

 Sambata a avut loc etapa 28 in liga 4. 

1)ACS DRAGANESTI VLASCA – ACS ATLETIC ORBEASCA  5-2

Draganesti Vlasca o echipa foarte buna pe propriul teren dar cu oscilatii de forma, cu jucatori experimentati nu  avut probleme cu lanterna rosie, Atletic Orbeasca care deja si-a facut bagajele pentru liga 5

2) AS UNIREA MOSTENI – CS UNIREA TIGANESTI   2-3 

Un meci care nu trebuia pierdut de echipa gazda sub nici o forma in vederea salvarii de la retrogradare. Lipsa de experienta si-a spus cuvantul pentru echipa din Mosteni care in meciul de ieri a condus echipa cu 2-0 meciul cu cei din Tiganesti, o echipa buna a campionatului ligii a 4 a. Cu aceasta infrangere, Mosteni este matematic retrogradata alaturi de cei din Orbeasca.

3) ACF DUNAREA ZIMNICEA – STA     – 

4) AS VOINTA SAELELE 2017 – CS METALUL PERETU  8-0

Ce mai este de spus la un astfel de scor?? 8-0 sec  intre doua echipe de mijlocul clasamentului. Baietii antrenati de Ion Enache nu au avut mila de echipa din Peretu care este intr-o pasa proasta, rezultatele din ultimele etape vorbesc de la sine.

5) ACS ASTRA PLOSCA – AS VIITORUL BUTESTI   7-2

Viitorul Butesti pare ca se va lupta pana in ultima etapa pentru salvarea de la retrogradare, ieri in meciul de la Plosca nu a putut alinia cel mai bun 11 si scorul spune tot. Etapa viitoare primeste vizita echipei CSM 2 Alexandria care este in lupta directa pentru salvarea de la retrogradare.

6) CSM 2 ALEXANDRIA – AS VICTORIA LUNCA   4-1

CSM Alexandria era obligata sa castige aacest meci pentru a lua o gura de oxigen si a facut-o, scorul nu reflecta realitatea din teren dar sunt 3 puncte foarte importante in economia clasamentului. Cum spuneam, etapa viitoare CSM-ul se deplaseaza la Butesti pentru un meci de a fi sau a nu fi in liga 4. De cealalta parte echipa din Lunca  pare ca sta la ‘mana ei’- ovictorie etapa viitoare in meciul de acasa cu Botoroaga ii poate scapa de grijile retrogradarii.

7) ACS AJAX BOTOROAGA – CS RAPID BUZESCU  1-0

ACS Ajax Botoroaga isi demonstreaza suprematia pe propriul teren, dupa ce acum 2 etape a invins liderul, ieri a venit randul campioanei de anul trecut Rapid Buzescu cei drept la limita dar victoria este victorie, Botoroaga o echipa cu jucatori foarte experimentati care au jucat in divizii superioare pare ca va avea un cuvant greu de spus campionatul viitor.

8) ACS UNIREA BRINCENI – ACS AVANTUL BRAGADIRU   9-1

Bragadiru venea foarte optimista pe terenul echipei de pe primul loc dar  nu a avut replica pentru noua campioana a Teleormanului care i-a administrat un 9-1 sec. Cu aceste 3 puncte coroborat cu infrangerea  celor de la Buzescu la Botoroaga, Unirea Branceni este noua campioana si echipa care ne va reprezenta judetul la meciurile de baraj contra campioana Doljului.Etapa viitoare este derby-ul  ce ar fi trebuit sa decida echipa campioana, Rapid Buzescu-Unirea Branceni dar socotelile sunt deja incheiate si pare un meci fara miza asa mare cel putin pentru echipa din Branceni!

8 comentarii pentru acest articol

 • Cristi

  Orbeasca este singura echipă retrogradata 100% în liga 5.
  Restul depind de Rosiori si Branceni.

 • Vali

  Corect! Cristi are dreptate!

 • Pentru cristi

  Esti prost rau, cum o echipa e deja retrogradata mai retrogradeaza doua. Daca nu pica rosiori si castiga barajul branceni retrogradeaza doar una fraiere.

 • Sssd

  Ma voi pe ce va tot bazati cand ziceti ca nu pica rosiori? Voi chair credeti ca mai au buget pt liga 3? Sa mai cheltuiasca un an sa retrogradeze iar la anul? Sau frf o sa le dea asa loc in liga 3 ca e o mare echipa rosiori nu?

 • Cristi

  Bai analfabetule,ti am explicat de la zero și tot n ai înțeles.
  Faci lumea proasta si tu esti boul bălții.
  Mai du te la școală,repetentule.

 • Zvon

  Lunca deja si.a aranjat meciul cu Botoroaga!

 • Pt zvon

  Botoroaga nu a făcut și nu va face niciodată blat cu nimeni sa fie bine înțeles. E cea mai curata echipa din campionat.

 • Pt zvon

  Și îți pare rău că nu își aranjează cu butestiul botoroaga. Știu ești de țărână legat de butesti. B RESTUL NU CONTEAZA

Comentariu