Liga 4-Cronica etapei

Data 19 mai. 2019, categoria Fotbal Liga IV

 Sambata a avut loc etapa 28 in liga 4. 

1)ACS DRAGANESTI VLASCA – ACS ATLETIC ORBEASCA  5-2

Draganesti Vlasca o echipa foarte buna pe propriul teren dar cu oscilatii de forma, cu jucatori experimentati nu  avut probleme cu lanterna rosie, Atletic Orbeasca care deja si-a facut bagajele pentru liga 5

2) AS UNIREA MOSTENI – CS UNIREA TIGANESTI   2-3 

Un meci care nu trebuia pierdut de echipa gazda sub nici o forma in vederea salvarii de la retrogradare. Lipsa de experienta si-a spus cuvantul pentru echipa din Mosteni care in meciul de ieri a condus echipa cu 2-0 meciul cu cei din Tiganesti, o echipa buna a campionatului ligii a 4 a. Cu aceasta infrangere, Mosteni este matematic retrogradata alaturi de cei din Orbeasca.

3) ACF DUNAREA ZIMNICEA – STA     – 

4) AS VOINTA SAELELE 2017 – CS METALUL PERETU  8-0

Ce mai este de spus la un astfel de scor?? 8-0 sec  intre doua echipe de mijlocul clasamentului. Baietii antrenati de Ion Enache nu au avut mila de echipa din Peretu care este intr-o pasa proasta, rezultatele din ultimele etape vorbesc de la sine.

5) ACS ASTRA PLOSCA – AS VIITORUL BUTESTI   7-2

Viitorul Butesti pare ca se va lupta pana in ultima etapa pentru salvarea de la retrogradare, ieri in meciul de la Plosca nu a putut alinia cel mai bun 11 si scorul spune tot. Etapa viitoare primeste vizita echipei CSM 2 Alexandria care este in lupta directa pentru salvarea de la retrogradare.

6) CSM 2 ALEXANDRIA – AS VICTORIA LUNCA   4-1

CSM Alexandria era obligata sa castige aacest meci pentru a lua o gura de oxigen si a facut-o, scorul nu reflecta realitatea din teren dar sunt 3 puncte foarte importante in economia clasamentului. Cum spuneam, etapa viitoare CSM-ul se deplaseaza la Butesti pentru un meci de a fi sau a nu fi in liga 4. De cealalta parte echipa din Lunca  pare ca sta la ‘mana ei’- ovictorie etapa viitoare in meciul de acasa cu Botoroaga ii poate scapa de grijile retrogradarii.

7) ACS AJAX BOTOROAGA – CS RAPID BUZESCU  1-0

ACS Ajax Botoroaga isi demonstreaza suprematia pe propriul teren, dupa ce acum 2 etape a invins liderul, ieri a venit randul campioanei de anul trecut Rapid Buzescu cei drept la limita dar victoria este victorie, Botoroaga o echipa cu jucatori foarte experimentati care au jucat in divizii superioare pare ca va avea un cuvant greu de spus campionatul viitor.

8) ACS UNIREA BRINCENI – ACS AVANTUL BRAGADIRU   9-1

Bragadiru venea foarte optimista pe terenul echipei de pe primul loc dar  nu a avut replica pentru noua campioana a Teleormanului care i-a administrat un 9-1 sec. Cu aceste 3 puncte coroborat cu infrangerea  celor de la Buzescu la Botoroaga, Unirea Branceni este noua campioana si echipa care ne va reprezenta judetul la meciurile de baraj contra campioana Doljului.Etapa viitoare este derby-ul  ce ar fi trebuit sa decida echipa campioana, Rapid Buzescu-Unirea Branceni dar socotelile sunt deja incheiate si pare un meci fara miza asa mare cel putin pentru echipa din Branceni!

10 comentarii pentru acest articol

 • CSM 2

  Ii spune cineva domnului redactor ca CSM nu este în nici o lupta de evitare a retrogradarii?
  Si daca terminam pe locul asta nu e loc retrogradabil.
  Locul 16, 15 și 14 retrogradeaza.
  Rosiori nu pica ptr ca vor face o simplă cerere de a rămâne. FRF se roagă de echipe sa ramana in liga3, plus ca si loc 14 se poate salva dacă intră Branceni. Deci???
  Te rog domn redactor sa ne explici de ce dezinformezi cititorii?

 • Ptr Branceni

  Să sperăm că echipa campioana isi respecta condiția și nu pierde ,,din întâmplare,, in ultima etapă cu Lunca. Botoroaga va castiga sigur la lunca ptr ca este echipa cea mai corecta din acest campionat.
  Asa ca lunca nu sta deloc la mana ei. Este foarte normal sa ia fix 0 puncte din ultimele două etape, dacă se joacă pe bune.

 • Ptr redacția teresport

  De ce nu scrieți un articol clar pe tema retrogradări /promovării echipelor din liga 4? Sunați la Ajf și cereți lămuriri. Nu este normal ca pana în antepenultima etapa sa nu se știe clar cum stau lucrurile pe aceasta tema. Va rugam noi cititorii fideli ai teresport sa ne lămuriți în aceasta situație.

 • Marian

  Chiar asa, redactori ai teresport, daca nu stiti regulamentul in ceea ce priveste retrogradarea, aflati-l de la ajf si lamuriti problema printr-un articol! O fi asa de dificil?

 • Ajf

  Pt csm 2 ! Roșiori vine in locul vacant… Retrogradeaza locurile 15,14,13 !!! Daca brânceni intra la liga 3 ,atunci locul 13 nu mai retrogradeaza… Ce este atat de neclar??

 • Rova

  Roșiori nu vine deloc.
  Roșiori rămâne la liga 3.

 • 123

  Ce se întâmplă cu Sporting Rosiori?
  Stie cineva exact?

 • Pentru prosti

  Retrogradeaza 3 echipe din liga a 4 a. Cum noi suntem foar 15 inseamna ca o echipa e deja retrogradata, deci retrogradeaza foar locul 15 si 14

 • Cristi

  Prost esti tu prietene.Sa vorbim pe fapte,nu pe speculații.
  Sunt 15 echipe în liga 4,Rosiori este retrogradata și astfel devin 16.
  Promoveaza din liga 5 un număr de 3 echipe.
  Situația reală este: 19 echipe liga 4 acum si trebuie sa rămână 16.
  De abia acum se poate calcula.
  Sa ti arat ca tu esti prostul.
  Intra branceni si ramane Rosiori la liga 3,asa ca seria este de 17,deci pica numai o echipă ( Orbeasca).
  Și mai pe înțelesul tau,inteligentule:pot retrograda din liga 4 maxim 3 echipe( locurile 15,14,13) și minim 1( locul 15).

 • Cristi

  Prost esti tu prietene.Sa vorbim pe fapte,nu pe speculații.
  Sunt 15 echipe în liga 4,Rosiori este retrogradata și astfel devin 16.
  Promoveaza din liga 5 un număr de 3 echipe.
  Situația reală este: 19 echipe liga 4 acum si trebuie sa rămână 16.
  Sa ti arat ca tu esti prostul.
  Intra branceni si ramane Rosiori la liga 3,asa ca seria este de 17,deci pica numai o echipă ( Orbeasca).
  Și mai pe înțelesul tau,inteligentule:pot retrograda din liga 4 maxim 3 echipe( locurile 15,14,13) și minim 1( locul 15).

Comentariu