Liga 4-Cronica etapei 23

Data 15 apr.. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Sâmbătă a avut loc etapa 23 din Liga 4 teleormaneana, va prezentam pe scurt meciurile care au avut loc.

 

AS VIITORUL BUTESTI – CS UNIREA TIGANESTI   4-1–  La prima vedere pare surpriza etapei, Țigănești o echipa care nu a cedat pe terenul liderului si a surclasat echipa de pe locul 2 pierde surprinzător la Viitorul Butesti care arata ca vrea sa ramana in liga 4.

AS VICTORIA LUNCA – ACS DRAGANESTI VLASCA   -3-2 Un meci de care pe care, Draganesti o echipa solidă a campionatului iar Victoria Lunca lupta pentru fiecare punct sa scape de retrogradare, un meci destul de incins cu răsturnări de scor si punctele rămân la Lunca.

CS RAPID BUZESCU – AS UNIREA MOSTENI   12-1-Practic un meci fara istoric, campioana en-titre surclaseaza echipa din Moșteni si atacantul Daniel Nica isi depune serios candidatura pentru un nou titlu de golgeter marcând nu mai putin de 8 goluri.

ACS AVANTUL BRAGADIRU –  ACF DUNAREA ZIMNICEA   0-1– Un meci intre 2 echipe pragmatice ale campionatului, Dunarea Zimnicea decimata de accidentari termină meciul in 9 oameni dar cel mai important pleacă cu toate punctele.

ACS  UNIREA BRINCENI – AS VOINTA SAELELE 2017  2-0– Liderul primea vizita unei echipe care se zbate in partea a 2 a a clasamentului, Voința Saelele o echipa foarte tânără a dat o replica destul de buna liderului, cel putin prima repriză, in repriza secundă echipa din Saelele a primit ambele goluri ale partidei si punctele rămân la Brânceni.

ACS AJAX BOTOROAGA –  ACS ASTRA PLOSCA     4-3 Scorul spune totul, un meci de care pe care cu rasturnari de scor si punctele raman la echipa gazdă.

CSM 2 ALEXANDRIA – ACS ATLETIC ORBEASCA     – 4-0 Atletic Orbeasca are bagajele facute pentru Liga 5 si pare ca nu vrea sa deranjeze pe nimeni in acest campionat, 4-0 sec si punctele raman la Alexandria.

CS METALUL PERETU – a stat

4 comentarii pentru acest articol

 • Nea Redactore

  Când faci cronici nu le faci din auzite. Te documentezi!
  Așa mai bine nu le faci.
  Ca doar deranjezi.

 • ITALIANUL

  nenicule vezi ca tiganesti a fost cu toata echipa.atata pot.nu ca nu au avut toti jucatorii

 • petrica

  DIN LIGA 4 PICA DOAR LOCUL 16( CARE NU EXISTA)!!!

  LOCUL 15( DACA NU PROMOVEAZA BRANCENI)!!!

  LOCUL 14( DACA RETROGRADEAZA ROSIORI) !!!!

 • Vali

  Dupa cum reiese din comunicatul AJF, anul acesta din prima liga a judetului Teleorman retrogradeaza in mod sigur locul 16. Locul 15 retrogradeaza doar in cazul in care nu va promova in liga 3 castigatoarea competitiei din judetul nostru, iar locul 14 doar in situatia in care o echipa reprezentanta a judetului Teleorman in liga 3 va retrograda in liga 4.

Comentariu