Liga 4-Cronica Etapei

Data 25 apr.. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Asa cum v-am obisnuit, de putin timp va oferim o scurta cronica a  meciurilor  de la  Liga 4.

 CS UNIREA TIGANESTI – CS METALUL PERETU    2-0

Un meci fara istoric, o echipa grea a campionatului, Tiganesti si Peretu, o echipa care nu isi revine la forma de altadata, golurile au venit la sfarsitul primei reprize si in ultimul minut de joc, un meci dominat in mare parte de echipa gazda.Peretu a stat i n defensiva si au incercat pe contraatac dar niciunul nu a fost concretizat.

ACS DRAGANESTI VLASCA – AS VIITORUL BUTESTI   3-1

Meciul s-a desfasurat pe terenul din ‘Branceni’, o prima repriza destul de interesanta dar in a doua, echipa mai experimentata si-a spus cuvantul si a marcat de 3 ori, interesant este ca cei din Draganesti au jucat a doua repriza cu un om in minus, fundasul Gheorghe Alexandru fiind eliminat pentru 2 cartonase galbene.

AS UNIREA MOSTENI – AS VICTORIA LUNCA     4-10

Meci de povestit nepotilor, un meci cu rasturnari de scor si cu un numar de goluri peste media campionatului(14), totusi un meci din subsolul clasamentului cu multe greseli personale si de o calitate nu foarte ridicata.

ACF DUNAREA ZIMNICEA – CS RAPID BUZESCU     0-1

Campioana en-titre mergea la Zimnicea, o echipa artagoasa cu un joc destul de agresiv, Leo Branceanu aduce cele 3 puncte dupa un joc destul de inchis cu foarte putine ocazii de gol.

AS VOINTA SAELELE 2017 – ACS AVANTUL BRAGADIRU   3-2

Vointa Saelele arata un fotbal frumos si momentan a parasit zona minata a clasamentului, desi Bragadiru a deschis scorul, baietii antrenati de cunoscutul antrenor, Ion Enache au etalat un fotbal ofensiv si au intors scorul de pe tabela si implicit punctele raman la Saelele.

ACS ASTRA PLOSCA – ACS UNIREA BRINCENI     2-5

Liderul la zi al clasamentului  se deplasa la Plosca, o echipa destul de buna a campionatului Ligii a 4 a, meciul incepe furtunos si in minutul 10′ tabela arata scorul de 2-1 pentru echipa din Plosca, s-a intrat cu 2-2 la pauza iar a doua repriza a apartinut total oaspetilor si nu i-a mai dat nici o sansa gazdelor, scor 2-5 si  punctele merg la Branceni.

CSM 2 ALEXANDRIA – ACS AJAX BOTOROAGA    0-2

Un meci destul de interesant cu 2 echipe diametral opuse, tineretea vs experienta, tinerii de la CSM au dominat in mare parte la mijlocul terenului dar fara mari ocazii de gol, oaspetii, echipa mai experimentata ‘a stat la cutie’ si a lovit atunci cand a trebuit si punctele merg la Botoroaga, echipa din prima jumatate a clasamentului cu jucatori experimentati.

Comentariu