Liga 4 | FRF a lăsat mână liberă AJF-urilor să decidă modul după care își vor desemna campioanele de județ

Data 27 mai. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV

Federatia Romana de Fotbal a lăsat mână liberă AJF-urilor să decidă modul după care își vor desemna campioanele de județ, implicit, cele care vor merge la barajul de promovare pentru Liga 3.FRF a schimbat modul în care se va promova în Liga 3 în această vară, barajul nu se va mai juca in doua, ci in trei echipe. Initial, județul nostru trebuia  sa înfrunte județul vecin, Argeș, dar sistemul a fost modificat pe parcurs si se așteaptă o nouă  tragere  la sorți. Barajul de promovare in Liga 3(14 zone) se va tine in prima decada a lunii August 2020, până atunci așteptăm decizia Ajf-ului.

10 comentarii pentru acest articol

 • Spatarei

  Mai dati-va dracu, cu Tiganestiul vostru. Sunt echipe care vor sa joace din placere, sa se bucure de jocul de fotbal, nu sa mai astepte 4 luni, pana incepe sezonul viitor.

 • Ptr Spatarei

  Unde naiba sa jucăm noi?
  Nu se joacă la liga 3 și vrei să se joace la liga 4?
  E normal sa se anuleze.
  E posibil sa nu se joace nici sezonul viitor.

 • Alin

  Tuturor ne place fotbalul, dar pe putini dintre noi ii mai duce și capul, încât sa intelegem ca e mai sigur sa înghețe campionatul.

 • ajf

  Stati ma linistiti ca nu e nici Prodan atat de tampit incat sa riste sa se joace la liga 4. Iti dai seama ca e circ. Apare peste tot, daca se intampla.

 • Spatarei

  Dar cand stati la gratare, gramada, cate 15-20 de persoane, nu mai muriti, nu?! La fotbal este un risc mai mic de infestare, decat intr un market unde se afla 300 de persoane. Fatalailor!

 • 123

  N o sa se mai reia campionatul. Prodan si s vazut sacii in căruță. Tiganesti la baraj.Sa nu uitam ca i a batut botoroaga si incepuse cearta la marea echipa tiganesti. In maxim 6 etape pierdeau locul 1. Asa ca,stati linistiti,or sa fie presiuni sa nu se mai reia.

 • Butesti

  Este imposibil sa se mai joace la liga 4.
  Nu mai este timp. Cel mai corect este sa joace primele 3 clasate intre ele. Cea mai buna merge la baraj.

 • Cunoscator

  Liga 4 se ingheata in toata tara, dar sunt obligate ajf-urile sa joace playoff intre primele 4…mai ales ca presedintele a dat unda verde la competitiile care se sustin in aer liber,dar fara spectatori

 • 4

  Nu eate nimeni obligat, liga 4 teleorman s-a încheiat din pacate. Botoroaga cred ca lua prima pozitie

 • Ali

  Mulțumim dlui Izina Ionel pentru ca a dat 3-4 sute se milioane sa reușim sa terminam cât de cât Casa Fotbalului și dacă mai da cel puțin 100 punem și gresie și faianța , ceva parchet și înghețăm și campionatul și merge Țigănești liniștita la baraj! Poate da ceva și dl Balauru, ce zici Gelule? Atâtea sacrificii cu aranjamentele din timpul campionatului merita un ultim efort! Mulțumim din inima partidului și lui Neața Chivu! Bă nebunule, ce echipa de 2 lei are Țigănești ? Nu are nici 13 jucatori pe foaia de joc și vreți sa Spune-ți ca sunteți cei mai organizați? Pe teren propriu , la voi e cea mai mare indisciplina, sta toată lumea claie peste grămada in teren și nu mișcă niciun arbitru ca de, am participat la construcție!

Comentariu