Liga 4 | In Ungaria se poate | Romania este in stand-by

Data 16 aug.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Despre viitorul fotbalului judeţean teleormanean nu se ştie absolut nimic. Dar problema nu este locală, ci una naţională. Autorităţile române nu-şi apleacă capul spre Liga 4 şi Liga 5. Pentru ei există doar ideea că nu se poate da startul în vreme de pandemie. Adică se poate da startul, dar respectând unele reguli pe care cluburi profesioniste din ţară n-au reuşit să le respecte. În aceste condiţii nimeni nu ştie nimic.In Ungaria se poate, pe 22-23 august începe sezonul 2020-2021 din Liga a 4-a din Ungaria. Mai multi jucatori din judetul  Satu Mare au ales sa se transfere in liga 4 din Ungaria, datorita faptului ca acolo se poate, in Romania, nu.

10 comentarii pentru acest articol

 • G

  Terminati ma cu prostiile si cu articole de genul asta. Nu se poate juca ptr ca sunt riscuri enorme.
  Merg pe mana voastra de data asta.

 • G

  Se poate ptr ca sunt niste idioți. Nu faci teste, nu e în regulă să joci.
  Si daca tot ai scris prostia asta de articol , te rog sa ne spui si cum draci joacă aia fără să facă testul? Articolul e incomplet. Joacă ptr ca asa vrea p la lor? O idiotenie de articol care instigă.
  La aia se joacă la noi nu.
  Bai omule..nu faci teste nu joci. Nu este normal sa pui in pericol viata altora doar ca sa te bucuri tu de in cacat de meci de liga 4. Trăim intr o tara de idioti.

 • Pt G

  Idiot esti tu ma…ai vazut sa moara vreun fotbalist sau sa fie bolnav rau din cauza covid-19? Esti un terminat,nu te obliga nimeni sa joci…stai in casa cu mata

 • G

  Numai fotbaliști la liga 4😊.
  Și este adevărat ca nu mor cei tineri.
  Mor cei în vârstă și cu probleme.
  Dar dacă îi duci boala acasă unia în vârstă din familia ta, poate chiar mamei tale? Uite de asta e plina tara asta de prosti și mari fotbaliști de liga 4 care nu înțeleg absolut nimic.

 • Nae

  Are mare dreptate G! Eu la ăștia care nu iau in considerare regulile de protejare și de distanțare umană , care duce la stagnarea infectării categoriilor vulnerabile, le spun PROSTI!

 • Zizinio

  Asa este. Le spui exact cum sunt.

 • Mda

  Si daca s ar da drumul in Ungaria,unde e problema? Aia sunt mult mai educati ca noi,respecta minimul de reguli in a combate virusul asta,aia investesc mai mult in sport,au baze mult mai bune,conditii. Nu joaca pe la peretu,butesti .. Si nici nu votează pe un kg de zahar si un litru de ulei. Sa ne vedem cu bine in 2022.

 • Neutru

  Unii habar nu au ce este fotbalul,ce este placerea de a juca fotbal…pt unii fotbalul a ajuns oaia neagra,dar nu vad ca pietele sunt pline de mosi cu masca sub nas,sau plajele ca sunt pline ochi…
  Atat mai este de distrus in tara asta: fotbalul

 • 123

  Primăriile ar trebui ca banii de îi dădeau la sport sa îi investească în sănătate sau măcar sa aducă stadioanele la niște norme decente pana se va relua campionatul.

 • ???

  Fotbalul a fost uitat.
  Ne vom aduce aminte cand va reîncepe.
  Pana atunci nu va face nimeni nimic.
  E in firea jegurilor care conduc .

Comentariu