Liga 4 / Rezultatele etapei a 3-a / Clasamente

Data 11 sept.. 2021, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Liga IV

 

Sambata, 11 Septembrie 2021, 11:00

SERIA 1 

CS RAPID BUZESCU ?-? ACS AJAX BOTOROAGA  2-0

 ACS DRAGANESTI VLASCA STA

ACS DINAMIC KIDS VIDELE ?-? C S VIRTOAPE  5-1

CSM 2 ALEXANDRIA ?-? AS VIITORUL BUTESTI 8-3

AS UNIREA MOSTENI ?-? ACS ATLETIC ORBEASCA 2-3 

SERIA 2

CS DUNAREA TURRIS TURNU MAGURELE (Cetatea Turnu MAgurele) ?-? ACS STEAUA SPATAREI 5-0

CS SPORTING 2 ROSIORI DE VEDE STA

AS VICTORIA LUNCA ?-? ACS ASTRA PLOSCA 1-2

ACS AVANTUL BRAGADIRU ?-? CS METALUL PERETU 2-1

AS VOINTA SAELELE 2017 ?-? ACS PROGRESUL SMIRDIOASA 8-0

 

CLASAMENTE!!

 

 

10 comentarii pentru acest articol

 • Greșit

  In mod normal,cei de la echipa fanion a zonei au o banca de date cu toate tinerele talente.Deci,cel mai ușor ar fi sa-l intrebi pe Directorul sportiv.Babadag,daca nu ma înșel.

 • Peretu

  Peretu a dominat copios la Bragadiru. Arbitraj execrabil, 2 penaltiuri neacordate. Bragadiru câștigă norocos si nemeritat.

 • X

  Orice cădere e penalty? Cădeau și țipau. La 1 – 1 trăgeau de timp și se tavaleau pe jos. A dominat peretu când era 2-1, una peste alta victorie meritată dar echipă bună peretu

 • Gimi

  Pe nr 3 de la saele sigur al știe Zariosu,în ultimii 10 ani sa ocupat de tinere talente prin ATLASIB. Vai de capul vostru de conducători! Mai trebui adus Marian porcea și totul va fi ok!

 • Ciprian Ene

  Pentru Gimi

  E păcat sa vorbești asa despre doua Legende ale fotbalului turnean.Nu știu cine esti,nu te acuz.Te rog doar sa-ți ceri scuze.Cred ca ar fi o dovada de maturitate.Si de părere de rău.Eu ,un oarecare in lumea asta urâta,in țara asta proasta,SUNT MÂNDRU CA AM FOST PRIETEN SI COLEG CU MARIAN PONCEA SI STELICA ZARIOSU.LA FEL CUM SUNT MÂNDRU CA AM FOST COLEG SI PRIETEN CU NICUȘOR GLONȚ.CRISTEA,POTANG,DORINEL SI PRIN APARTENENȚA CU VALI BĂDOI SI VIOREL STANCU..NU-I UIT NICI PE CEI NEAMINTITI(îmi cer scuze)SI NICI PE CEI PLECAȚI :BADALUTA,TITIRICA,PUIU VALCELEANU,ZAMBREA,NICA,STEFAN.
  Sper sa nu fi uitat prea mulți.
  CÂT privește faptul ca Zariosu a muncit,pai asta trebuie.Sa muncim.Altfel cum ?

  Acolo,bucurați-va de EI si daca puteți ,folosiți-i.Peste câțiva ani veți Plânge dupa experiența LOR.

 • Ciprian

  CORNEL VOICHECI

  VOICHECI,un alt nume important din istoria fotbalului de la noi se afla intr-o situație dificila.Eu zic sa ne rugam pentru el,sa-L ajute BUNUL DUMNEZEU sa se facă bine.

 • Gimi

  Domnul Ene ,eu pot să-mi cer scz ,nici eu nu va cunosc ,dar sa aduci un conducător iesit din fotbal de peste 10 ani și sa ai pretenții de fotbal profesionist ,e greu pentru el în primul rand . Și încă ceva,Domnul Zariosu a mai fost la echipa fanion a orașului și a fost dat afara ca a facut 4 schimbări în loc de 3 , asa ca a-mi cer scz !

 • Ciprian Ene

  Mulțumesc mult.E un semn ca si noi,teleormănenii suntem oameni.Cat privește greșeala lui Stelica,e posibil.Toti greșim in viața.Sa luam ce a făcut bine Zariosu,precum si Marian Poncea,sa-i respectam asa cum ne respectam bunicii si sa vrem sa facem mai mult decât ei.Proiectul acesta este ceva,dar mult mai prost decât mi-as fi putut închipui.
  Ma bucur ca am comunicat.

 • Gimi

  Domnule Ene,acest proiect este foarte prost de cand sa născut. Un proiect făcut la nivel de oraș sau județ,nu se poate face cu oameni politici în anturajul clubului . Nu se poate face performanta cu influenta lor la echipa sau club ,ei urmăresc performanta lor politica pe banii comunității. Sunt câțiva pe lângă echipa asta ,care a-și dau cu părerea despre fotbal ,în situatia în care nu au văzut un meci de fotbal nici la televizor,acum ca a devenit consilier ,vice Primar sau chiar Primar ,se pricep la Toate ,chiar și la fotbal și strategia unui joc de fotbal. Dar tor pe banutii noștri, și atunci te întrebi, de ce am ajuns sa spunem ,ca și noi Teleormaneni suntem oameni. Mulțumesc !

 • Ciprian Ene

  Frumos si corect sintetizat.Eu am spus asa pentru ca știu cazuri in care copii cu studii,educați ,evitau sa spună de unde sunt(erau din Teleorman ).Stiu ca noi,din prosti,rai ,hoți si morți nu suntem scoși.Peste tot in țara.Plecand de aici,am schițat un proiect pentru zona.Scopul,schimbarea imaginii,schimbarea percepției celorlalți romani despre Teleorman si teleormăneni .Iar mijlocul,vehiculul era fotbalul,sportul in general.Un proiect inițiat de fiii orașului,la care sa se alieze Consiliul Local,precum si Consiliul județean.In acest proiect epicentrul era Academia de copiii juniori,echipa de seniori urmând sa crească pe merit sportiv,cu jucatori din zona.
  Nu mai plictisesc,s-a urmărit câștigul imediat.Cel politic.
  Si nu in ultimul rând,te rog sa-mi spui Ciprian.

Comentariu