Liga 5-Rezultate

Data 07 apr.. 2019, categoria Fotbal Onoare

Astăzi a avut loc etapa a 13 a Ligii a 5 a.In Seria 1. clasamentul rămâne neschimbat dupa ce primele 4 clasate au reușit sa obțină cate un punct.In seria 2 Cetatea Turnu Măgurele isi consolidează locul 2 dupa ce învinge pe terenul din Zimnicea pe cei din Suhaia.Vitanesti pierde puncte importante si se recunoaste învinsă pe terenul din Lița.

 

Liga a-V-a Seria I  Duminica  07.04.2019 Sen / Jun: Ora 12,30 – 10,30

AS VIITORUL SACENI – CS VIRTOAPE 4-4

AS GLORIA MERISANI – AS VIITORUL DIDESTI 

AS RECOLTA SFINTESTI – AS AVINTUL STEJARU 1-1

AS INTER PURANI – AS VICTORIA DRAGANESTI DE VEDE   2-2

 AS VIITORUL BLEJESTI – CS FLACARA CALINESTI 3-3

Liga a-V-a Seria II  Duminica  07.04.2019 Sen / Jun: Ora 12,30 – 10,30

 ACS TINERETUL SUHAIA – ACS CETATEA TURNU MAGURELE  1-7

ACS PROGRESUL SMIRDIOASA – AS FLAMURA ALBASTRA SEGARCEA VALE  6-0

AS FLACARA LITA – CS VITANESTI  2-1

AS PROGRESUL NENCIULESTI – AS STEAUA SPATAREI  1-3

AS TELEORMANUL TROIANUL – ACS VOINTA DUNAREA PIETROSANI 1-3

10 comentarii pentru acest articol

 • Fan

  Felicitări domnului „antrenor Bosnia” de la Troianu,care după meci a făcut contestatie pe 5 jucători de la Pietrosani,iar după 10 minute si-a retras contestatia!!

 • Marius

  Contestația se poate face pe maxim 3 jucatori!
  Bosnia a fost delegat la Sporting Rosiori , ar trebui sa știe asta! Și el , arbitrul, precum și observatorul! Dar 70 % din ei habar nu au pe ce lume trăiesc vin la joc dor pentru baremul de 90 lei!

 • Fan

  Asa stiiam si eu,si noi toti de la echipa oaspete,dar odata ce am fost si suntem în regula,nu am zis nimic!Nu a stiut sa formuleze contestatia,la întrebat pe arbitrul meciului ce si cum să scrie…

 • Fan

  Dupa ce ia zis domnul observator că la Pietrosani nu se fac lucruri necurate si nu se folosesc jucatori pe fals,si-a retras contestatia!

 • Marius

  Felicitari dnu Ganea ! Ai reusit doua lucruri mari la Cetatea: sa inchegi o echipa si sa l inlaturi pe paguba aia de Miu .. Bv tie ! Daca jucati pana la final cum ati jucat azi, prinzi barajul fara emotii…

 • ITALIANU

  IXURI LA LIGA A 5 A SERIA 1 PENTRU PARIURI SCORURI DE EGALURI DAR NU EXISTĂ LA PARIURI SPORTIVE FRUMOS AȘA CU MULTE GOLURI

 • Fan

  Buna ziua! In primul rand nu cunoașteți regulamentul,se poate face contestație pe toți jucătorii unei echipe,iar contestația nu fost susținută pt că jucătorii nu erau „pe fals” nu pt că nu sa știut întocmi,este perfect regulamentar. PS:BOSNIA a fost director executiv la Sporting,nu delegat……..daca cei din TROIANUL se puteau strânge toți,nu câștigați niciodată acolo..

 • Bbb

  Aloo Purani?? Ce ati facut ma nene ma? Nu va mai bateti la promovare?

 • Fanule arbitrule Untesule

  Articolul 45.3 din R.O.A.F. al AJF Teleorman : ” In cazul contestatiei asupra unor jucatori, este permisa contestarea a maximum 3 (trei) jucatori din fiecare echipa.”
  P.S. Bosnia nu a fost mai mult decât un simplu delegat sa completeze raportul de joc și nici pe ăla nu îl completa corect !

 • marian(leiba)

  purani f comuna purani de sus cine stiie sa_mi spuna si mie
  multumesc

Comentariu