Liga 5, seria 2, etapa 5 / Victoria Lunca a castigat la Vitanesti

Data 08 Oct. 2017, categoria Fotbal Onoare

lunca-buzescu06Liga a-V-a Seria II  Duminica 08.10.2017 Sen / Jun: Ora 12,30 – 10,30

1) CS VITANESTI – AS VICTORIA LUNCA   1-3

2) AS FLACARA LITA – AS TINERETUL SUHAIA   6-1

3) AS VICTORIA STOROBANEASA – AS PROGRESUL SMIRDIOASA   0-6

4) AS FLAMURA ALBASTRA SEGARCEA VALE – AS STEAUA SPATAREI   2-4

5) ACS IZVOARELE – AS CETATEA TURNU MAGURELE   0-3

6) AS VOINTA DUNAREA PIETROSANI – AS VOINTA SAELELE 2017   3-0

 

14 comentarii pentru acest articol

 • Maricei

  Mititei, chiar te-a omorât Cielo. Vai steaua voastră!

 • X`ULESCU

  Stie tot … Unde e meciul pierdut si suspendarea pt brigada si observator? Sunteti niste tarani jegosi , tot ce stiti sa faceti e sa tipati , sa amenintati , dar zero fotbal . Sunteti frustrati ca marele antrenor boca a facut o echipa cu care sa va dea 6-0 fara drept de apel la voi acasa? Aveti grija sa nu va desfiintati , si sa aveti grija de acum inainte cu arbitrajele in deplasare , ca o sa aveti de suferit pt ce faceti acasa

 • Stie tot

  sa nu mai spunem ca ‘marele antrenor Boca’ a facut cumva ca smardioasa sa intre in locul lui contesti pe motiv ca nu au Cui sau Cif ,dar surpriza nici smardioasa nu are asa ceva :)))) cei de la contesti au aflat si se vor duce la ‘caca AJF’ deci 1,50 face ce vrea la ‘caca AJF’ !

 • Stie tot

  storobaneasa castiga la masa verde 3-0 pt ca in timpul meciului ‘marele antrenor Boca’ a uitat ca tr sa aibe 2 juc sub23 ani pe tot parcursul jocului facand schimbare ,observatorul a vazut greseala comisa si a modificat raportul dar spre surprinderea lor cei de la storobaneasa au probe video care le au aratat astazi la ”caca AJF” si se cstiga la masa verde !! brigada + observator susp 2 ani!!

Comentariu