Liga 5, seriile 1 si 2 / Inter Purani si Steaua Spatarei conduc cele doua serii

Data 05 nov.. 2018, categoria Fotbal Onoare

liga5Liga a-V-a Seria I  Duminica  04.11.2018 Sen / Jun: Ora 12,30 – 10,30

1) A.S. RECOLTA SFINTESTI – AS VIITORUL SACENI     3-0

2) AS GLORIA MERISANI – AS VICTORIA DRAGANESTI DE VEDE     6-1

3) AS INTER PURANI – AS VIITORUL BLEJESTI    3-2

4) AS AVINTUL STEJARU – CS FLACARA CALINESTI     2- 1

5) AS VIITORUL DIDESTI – C S VIRTOAPE    4-3

 

Liga a-V-a Seria II  Duminica  04.11.2018 Sen / Jun: Ora 12,30 – 10,30

1) AS FLACARA LITA – ACS TINERETUL SUHAIA     8-0

2) ACS PROGRESUL SMIRDIOASA – AS STEAUA SPATAREI     0-1

3) AS PROGRESUL NENCIULESTI – A.S. TELEORMANUL TROIANUL     7-2

4) CS VITANESTI – ACS VOINTA DUNAREA PIETROSANI     2-1

5) AS FLAMURA ALBASTRA SEGARCEA VALE – ACS CETATEA TURNU MAGURELE    2-4

8 comentarii pentru acest articol

 • Jucator

  Daca asa credeti ca asa procedează un arbitru de fotbal va înșelați domnul NAIDIN.Un jucător de la Stejarul lovește fără minge ,aruncă tricoul si părăsește terenul câteva minute după care revine ca si cand nimic nu sa intamplat, fără avertisment nici macar verbal.Jcatorul in cauza se numeste LAUR.Totul s-a întâmplat din cauza numitului DAN ATA

 • Suporter Vartoape

  Am fost la meci si imi place sa fiu corect,dar cei de la Calinesti au faultat mai rău ca cei de la Stejaru ba chiar aproape au rupt piciorul unui jucător de la Stejaru,cei de la Stejaru mai mult cu gura dar nu au lovit,apropo băiatul de la Stejaru a împins nu a lovit,și a luat galben,sper sa ne ajute Stejaru pe noi,ca am inteles ca au jucat fără 6 titulari.

 • Jucator

  Un jucător de la Călinesti are piciorul in gips după meciul cu Stejaru

 • Suporter Vartoape

  Eu spun ce am văzut,Nu a fost un meci dur,nu tin partea nimănui,dar despre Laur fundasul celor din Stejaru am numai cuvinte de lauda,și așa a fost să fie,și Calinesti echipă bună dar nu va mai vaitati atât,ca nu v-au lovit deloc,ma gandesc când va veni Stejaru acolo ce va fi?și voi ati comentat tot meciul.

 • ...

  Bai astia de la Calinesti, voi doar sa va plangeti de mila stiti, ca v-au lovit aia ca nu stiu ce, dar la voi acasa cand umblati la arbitrii cum e? Acasa injurati arbitrii si nu zice unul nimic, dar cand un jucator de la echipa adversa injura ii da imediat rosu si plus ca va lasa sa jucati cum vreti..la Stejaru nu mai este ca inainte..acum se joaca frumos, lasati dreacu gura si jucati fotbal..pe gura aia mare a voastra va mai lovesc prin deplasare!

 • Tantalete

  Frate cand si-a bagat piciorul in gips? Ca au plecat toti nevatamati.poate o fi fost la freo nunta si de atata dans si la rupt.

 • Mihai p

  Jucător,tu la ce meci ai fost?singurii jucători care au iesit accidentați au fost de la stejaru.v-au batut stejaru si erau 11 insi toți si majoritatea trecuți de prima tinerețe. Nu aveti nicio scuza si mare noroc cu portarul ca mai luati vreo 3-4 goluri.

 • Laur

  De ce sau sters din comentarii??

Comentariu