Liga 6 | Dinamo Bogdana castiga derby-ul cu Progresul | Incercare de lovire a arbitrului la Salcia

Data 03 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Promotie

Dinamo Bogdana reuseste surpriza si castiga pe terenul rivalei locale de la Progresul, echipa care se afla pe primul loc cu maxim de puncte dupa 7 etape.

Incidentele nu dispar din campionatul judetean

Dupa episodul mai putin placut de la Scrioastea cand arbitrii au fost loviti de primarul si delegatul echipei, astazi la Salcia, Islaz s-a impus la limita (1-0),  gazdele au incercat sa loveasca arbitrul aproape de finalul partidei cand un jucator a fost eliminat pentru cumul de  avertismente. Acestia au continuat cu amenintari si injurii la oficialii jocului pana cand acestia au parasit locatia.

Rezultatele etapei 8 

CS VOINTA SALCIA – AS DUNAREA ISLAZ 0-1 

CS ASC SEACA – ACS UNIREA CALMATUIU DE SUS 1-0 

ACS ASTRA PLOSCA 2 – CS FLACARA CONTESTI 3-1 

AS PROGRESUL 2007 BOGDANA – AS DINAMO BOGDANA 1-2 

CS NANOV – AS OLD BOYS ALEXANDRIA 2-3 

ACS UNIREA BRINCENI – ACS IZVOARELE 4-1 

 Vezi Clasament!!!!

7 comentarii pentru acest articol

 • ??

  Aolo ce au făcut băieți de la progresul unde este victoria aia cu 7-0😂😂😂😂😂

 • Fane

  Deci să înțelegem încă o data ca liga a 6 a seria 1 nu exista? Altfel vedeam și noi
  rezultatele etapei

 • !!!

  Bucuria celor de la dinamo dupa meci a aratat cat de importanta si mare este echipa celor de la Progresul, multi au vrut si multi vor sa bata cea mai buna echipa care este pe primul loc.

 • Manolea

  Rezultatele din seria 1 se gaseste la rubrica kickbox.
  Una peste alta nu o sa mai fie meci de liga 6 sau liga 5 ca cel de astazi de la Bogdana ca mod de joc(fara rupere de picioare) dar si ca numar de spectatori.

 • Pentru Manolea

  Sa stii ca in seria 1 e kickbox😂azi la Maldaeni a sarit unul pe un copil de la Dracsenei cu ambele picioare la fata dar noroc ca s-a ferit, si asa tot a batut Dracsenei cu 5-4, Troianu-Silistea 0-0, cei de la Silistea au inceput sa cumpere meciuri dar mai sunt si echipe care nu se lasa batute pentru 400 lei😎

 • LIGA 6

  NIMIC NOU, ZONA ROSIORIII DE VEDE SUNT CEI MAI SALBATICI DIN LIGA 6, SCRIAOSTEA, MALDAENI, SALCIA, VEDEA NUMAI NENOROCITI SI CIOBANI CARE VIN MORTI DE BETI LA TEREN SI DIN NEPUTINTA SE IAU DE ARBITRII, ZONA VIDELE SI ZIMNICEA S-A LINISTIT, ASTIA NICIODATA, CEI MAI TARANI IN ZONA ROSIORII DE VEDE, NU AU REMEDIU

 • Pt scrisoarea

  Sa liniștit tulburelu mă oameni buni daia fac așa va dați seama ce combinatie e în capul lor. Pai dacă se datează penalti la scri oastea sa La ați nenorociți ca ăla de aseară de la FCSB Șepci de omorau nenorociți astia care joaca turca pe o bere. Nimic de zis a greșit arbitrul corect dar nici așa ca la noi!

Comentariu