Liga a 3-a | Derby de Teleorman| Sporting Rosiori 0-2 Vointa Tr. Magurele

Data 16 Sep. 2017, categoria Fără categorie, Fotbal Ligi superioare

FB_IMG_1505587243778Cu incepere de la orele 17.00 TereSport va ofera in format live-text aspecte de la partida derby de Liga a 3-a dintre Sporting Rosiori si Vointa Turnu Magurele

Rezultat final – FC Aninoasa – FCM Alexandria 0-1

Final de meci – Sporting Rosiori – Vointa Tr. Magurele – 0-2
Victorie meritata pentru elevii lui Marius Baciu in ceea ce s-a dorit a fi derby de Teleorman.
Sporting Rosiori pare sa nu faca fata valorii aduse de transferurile reusite de Vointa Tr. Magurele, atat la nivel de banca tehnica cat si la nivel de gazon.

Rosiorenii ajung astfel la a 4-a infrangere consecutiva, in timp ce Vointa se inscrie in lupta pentru primele locuri ale seriei.

Min 90+3 – GOOOLLL Vointa Tr. Magurele – Mircea Mihaiu inchide tabela de marcaj

Min 85 – Sporting este impotenta in atac. Chiar daca are nevoie de gol, echipa rosioreana sufera in atac, zbatandu-de in gol de minute bune. In schimb, Vointa putea face 2-0, dar Ivanica a respins din careu un atac al oaspetilor.

Min 71 – Ocazie Vointa Tr. Magurele – Alexandru Fotescu trimite mingea in bara!

Min 62 – Schimbare Vointa Tr. Magurele – Marioara ii lasa locul lui Mocanu

MIn 58 – Brinceanu trimite cu capul Salajan retine cu siguranta

INFO – Min 56 – FC Aninoasa – FCM Alexandria 0-1 – gol Mitran

Min 48 – Ocazie mare Sporting – David M scapa singur cu portarul insa Salajan reuseste sa-l blocheze pe rosiorean.

Schimbare la pauza – Sporting – Busca este inlocuit de Angeru

INFO – Pauza – FC Aninoasa – FCM Alexandria – 0-0

Min 45+1 – Pauza. Rezultat la pauza – 0-1

Min 36 – Lovitura libera pentru Sporting de la 17m, lateral stanga. Mingea este trimisa de acelasi Uratu in plasa laterala

Min 26 – Ocazie mare Sporting Rosiori – Uratu trimite in careu din lovitura libera. Bogdanovici reia in bara!

Min 21 – GOOOOLLL Vointa tr. Magurele – Centrare de pe partea dreapta a atacului oaspetilor de unde Oprea reia cu capul in plasa portii lui Busca – 0-1

Min 20 – Debutul de partida poate fi descris ca fiind unul echilibrat cu un usor plus pentru oaspeti.

Min 9 – Ocazie Vointa Tr. Magurele – Dicu(Sporting) lufteaza in propriul careu, Marioara profita de gafa insa trimite in bara!

17.00 – A inceput partida

Spectatori – 600 | Timp – Soare, Cald, 32º | Gazon – Bun

Sporting Rosiori – Busca, Dicu, Pislaru, David A, Uratu, Brinceanu, David M, Fieraru, Cercel, Bogdanovic, Latea
Antrenor – Cristi Negru

Vointa Tr. Magurele – Salajan, Tuca, Salcianu, Suciu, Prodan, Mitrea, Marioara, Roman, Nicolae, Fotescu, Oprea
Antrenor – Marius Baciu

Oficiali
Arbitru Principal – Titii Andrei Lucian (Sibiu)
Asistent – Balan Gheorghita (Pitesti)
Asistent – Popa Romeo (Craiova)
Observator – Cristea Ioan (Bucuresti)
Observator – Capra Olivian (Bucuresti)

26 comentarii pentru acest articol

 • Pt je

  Gata labarilor ati inceput sa mușcați de fund? Eu stiu pe unul sandu chelie care a plecat în min 28. Si mai stiu ceva,cam doare nu !

 • SUNT SCÂRBIT

  Sunteți niște neica-nimeni toți care comentați pe la colțuri, nu numai aici, in spațiu virtual, ascunși sub diverse nume ireale … Nu aveți nicio treaba cu acest fenomen, veniți sa scuipați semințe in tribune sau după gard ori la cârciumă cu țuica pe gât și cu vorbe urate in jucatori, antrenori, conducerea cluburilor și așa mai departe. Este ușor, chiar foarte ușor sa faceti asta, dar nu puteți sa va autodepășiti?! Oare?! Chiar nu puteți sau nu vreți să încercați totuși, poate va arătați și părțile bune Dragi oameni, dacă sunteți oameni, cu suflet, caracter, discernământ și creier, deci creier, nu greier, atenție la limba romană, nu la cea de la ceas!
  Știți cumva ce presupune un ciclu săptămânal de antrenamente, lunar, competițional și așa mai departe? Periodizarea antrenamentelor, organizarea unui meci de fotbal? Efortul sportivilor, fizic, psihic și tot așa?! Am început cumva sa spun vreun basm?! Nuuu, nicidecum, spun ceva despre fenomen și pe fenomen, nu scuip coji de semințe și nici nu latru dintr-un fotoliu cu berea in mâna. Vă roggg un sigur lucru, sa va uitați in grădina dumneavoastră mai întâi, sa nu mai judecați și aruncați cu pietre in necunoștință de cauza! Păcătuiti fără motiv, doar din cauza frustrărilor și neîmplinirilor dumneavoastră!
  Va las liniștiti sa meditați asupra celor scrise mai sus și țin sa menționez ca sunt adresate tuturor celor care gândesc precum persoanele ascunse care au comentat la acest articol.
  Al vostru draggg concetățean …
  Cu stima! Seara buna!

 • Tutu

  @je:daca ai informația despre cei 4 jucători care au luat prima trebuie sa le dai numele. Așa ceva trebuie să înceteze, daca nu ai ceva concret,taci!

 • je

  niciun comentariu la adesa acestui mei…am plecat in min 28….nu poti sa vezi asa ceva…sa pare/aude ca 4 jucatori de la rosiori si-au primit „prima de joc” inaine….nimeni nu stie nimic

 • Max

  Andreas, nu ti-ar fi rușine !! Intrați pe teresport și diverse nume sa băgați strâmbe. .. toată lumea știe ca sunteți alde Voicila! Întrebarea e : Ionut sau Danut?

Comentariu